Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Davoman

1 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Irapuato, 16 500 néző, vezette: Agnolli (olasz) Magyarország: Disztl - Sallai, Róth, Garaba, Péter - Bognár, Nagy A., Kardos, Détári, - Kiprich, Esterházy Szovjetunió: Дасаев, Бессонов, О. Кузнецов, Ларионов, Демьяненко (к), Рац,…..
Arsene Wenger rendszerével együtt megbukott. Nem azért, mert csapata kiesett a szinte tökéletesen játszó Man United ellen, vagy mert csak egy tizenegyesgólra futotta ellenük az Emirates-ben. Azért zsákutca ez az egész koncepció - ha van egyáltalán koncepció - mert egy küzdésre,…..
Dzsudzsák bajnokságot nyert az Alkmaarnak – ízlelgettük a kattintáshajhász főcímet, ám végül – közvetlenül a Holland gödör elvetése után – a líra mellett döntöttünk. Az AZ szurkolói talán el tudtak volna képzelni valamivel elegánsabb célbaérkezést is az…..
Ki tud többet a Bundesligáról? – avagy aki most bemondja, ki lesz a bajnok Bundi-földön, ahhoz év végén hozzávágunk egy dedikált Diego-mezt. Nem vicc, vérkomoly. Annyit azért nehezítünk, hogy a dobogós helyezetteket is ex-katedra meg kell nevezni. Magunk is sorba vesszük pro…..
Davoman 2009.03.06 09:01:18
Davoman 2009.03.06 09:02:18
Akkor belevágunk. Elkezdjük a 2009-es évet. A popsink befagy, a nadrágszárat szorosabbra kellett húznunk, de a Premier League robog tovább. Lesz két helyi rangadó kapásból (a Villa Parkban és a Riverside-on), a kiesés ellen több csapat már most is küzd, de még Liverpoolban is a…..
Átmulattunk egy éjszakát, de egy dologban nem jutottunk közös nevezőre. Facér svéd csajt bárki ágyba vitt volna, ó-szilvát még most is innánk, ha nem fogyott volna el, és az Intert is száműztük volna a másodosztályba, ha rajtunk múlik, de van, akit egyszerűen nem tudunk…..
Az európai kupák - főleg a kisebbik - miatt, ismét vasárnapra tolódik a hangsúly a Premier League-ben. Múlt héten a két tökutolsó randevúja számított a forduló meccsének, most a két éllovas csúcstalálkozójára fog gerjedni a focirajongók nagy része. A Chelsea - Pool mellett…..
Most megint Ti jöttök, kedves olvasók és kommentelők, hogy letegyétek elénk azt a három darab (szak)értelmet, ami már a hétvégén felötlött Bennetek az Albánia elleni diadalt követően, de csak a mai mérkőzés alkalmával nyerte el végső formáját, melyben a köz elé kerülhet.…..
Nou San Trafford A katalán gödör 2008.10.01 22:00:00
Nem pusztán a rossz ítéletek miatt negatív a spanyol bírók renoméja. Még a tetemes mennyiségű tévedéssel sem lenne különösen nagy baj. Az igazi probléma a következetlenséggel van. Túlságosan tisztelnek játékosokat és csapatokat, ellensúlyozni próbálnak bunkónak vélt…..
Nou San Trafford Most nem... 2008.09.11 09:11:00
Azonnal szögezzük le a legfontosabbat: semmiféle hiányérzetünk nem lehet a tegnapi selejtező kapcsán, sőt, ha valaki meg tud nevezni egy meccset az elmúlt 5-10 évből, amikor hasonló teljesítményt adtunk le egy svéd kaliberű csapat ellen, ráadásul idegenben, az kézfeltartással…..
Ez járt a fejemben, midőn a lefújáskor kérdő tekintettel fordultam habitang kollégához a Puskás Stadion S szektorában Igen, azok voltunk. Alamuszi, kedvesen kummogó lógó fülű nyulak – nekem legalábbis ez jött át a pályáról Pedig ennél a dán válogatottnál gyengébbet…..
Nem pontosan azt kaptuk az első fordulótól, mint mit vártunk, de egy izgalmas bajnoki versengés ígéretével ütögethetjük a billentyűket. Pedig nagyon langyosan indult, hogy aztán még unalmasabban folytatódhasson. Szerencsénkre azonban bekapcsolódott a Real Madrid, hogy tradicionális…..
Davoman 2008.09.03 10:14:26
Ha mindjárt az alaptézisnél hibás egy feltételezés, az abból levont összes következtetés és jóslat helytelen lesz, ami jelen esetben azt jelenti, hogy Spanyolország a beharangozóban leírtakkal (szöges!) ellentétben előbb lazán eret metszett Oroszországon, majd még mielőtt…..
Kedves Olvasóink, ez bizony a Ti rovatotok lesz! Három dologra vagyunk kíváncsiak, amelyre az aktuális forduló meccseit bámulva jöttetek vagy egyenesen döbbentetek rá, netán kiszámoltátok vagy megfigyeltétek, vagy egyéb legális módon tettetek szellemi ingatlanná. (Az ötletet mi a…..
Föderalista megközelítés Ahhoz, hogy saját életünk irányítását a kezünkben tarthassuk, és valódi jelentéssel ruházzuk fel a demokrácia szót, alapvető és haladéktalan változásra van szükség. Európa polgáraiként jogot és szabadságot kell kapnunk a döntésre.…..
Kedves Olvasó! Ez a JEF Hungary - azaz a Fiatal Európai Federalisták oldala!Hogy mi is az a JEF? A JEF egy nemzetközi szervezet, amely majdhogynem minden EU-tagállamban, meg azon túl is  - (pl. Norvégia) - jelen van. Bővebben - lásd a nemzetközi honlapot.És most…..
Davoman 2007.11.13 14:52:37
Új taktikai formációt vert bele a fejünkbe a Glasgow Rangers, valahogy mégsem érezzük úgy, hogy ezért köszönet járna nekik, sokkal szívesebben vernénk az egész bagázst félholtra egy stoplikkal töltött birkagyomorral. A cél és az eszköz, ugyebár, a skótoktól ugyanis annyit…..