Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Badeni Lajos

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hááát..., Jeszenszky Géza aztán tényleg elefánt volt a porcelánboltban, de ilyen rossz hete valószínűleg soha nem volt külügyminiszteri időszaka alatt. Nem szívesen lennék Martonyi úr helyében, de azt hiszem, maga kereste magának a bajt, úgyhogy megérdemli mindazt, ami most rá…..
Badeni Lajos 2012.09.01 18:31:12
@salamander: "Talán mert, egyesek alig várják már, hogy ismét szarral maszatolhassák Magyarországot?"

Nagyjából ez a különbség köztünk.
Szerintem ugyanis most, megint, Orbán és ügyes csapata borította rá sok szippantós kocsi tartalmát Magyarországra.
Ha egyesek alatt Orbán és társasága értendő, akkor egyetértünk.
Badeni Lajos 2012.09.02 10:23:10
@ColT:
Közönséges, gyáva, brutális, minden országban elítélendő bűncselekményért ült egy elvakult, sovén gyilkos. A kiadatás lehetőség, de nem kötelezettség.
Ha a magyar bíróságok elfogult, jogtalan stb. ítéletet hoztak volna, ha a magyar hatóságok rosszabb körülmények közt tartották volna, mint más baltásokat, vagy ha a magyar hatóságok rosszabb körülmények közt tartották volna, mint az Azerbajdzsánban a baltás gyilkosokat, akkor rághatnának be az azeriek, különben JOGUK VAN KÉRNI.
Nekünk jogunk van úgy dönteni, ahogy akarunk.

Orbán Viktor úgy döntött, hogy több szippantókocsi tartalmát ismét Magyarországra locsolja.
Badeni Lajos 2012.09.01 11:27:38
@dr kíváncsivagyok: szerinted ezek után lesz ebből 2-3 milliárd?
Ritkán érez az ember mélységesen együtt Bayer Zsolttal. Kedvenc mérsékelt hangú demokratikus pacsirtánk, ha nem is felháborodásának, de azért néminemű meglepettségének adott hangot a Heti Válaszban, hogy ugye ő, aki szerteszét zsidózta a pájsliját, három műszakban uszult,…..
Badeni Lajos 2012.02.22 08:04:57
@balfék: A klasszikus mondás így van: " a fidesz visszamenőlegesen megkapta a fizikai Nobel-díjat, mert bebizonyította, hogy a mohósággal párosuló sötétség gyorsabban terjed a fénynél"
Dr. Schmitt Pál jövője biztosított. Nem csak azért, mert az emlékezetes jogszabály-változtatás miatt limitált hivatalban töltött idő nélkül is jár majd neki élete végéig az apanázs. Nem marad hasznos teendő híján sem, amikor majd lehajtott fejjel el kell kullognia a…..
Badeni Lajos 2012.02.20 16:17:27
@Badeni Lajos: jav: amiben a családja
Badeni Lajos 2012.02.20 16:36:54
@dr. birca max: Ugyanannak az istennek, sőt: Istennek a követői (muszlimok, katolikusok)egyik csoportja szerint mindenképp a pokolra jutok. Te is.
Nem mondanád meg a te Istenednek, ha már eljutottál hozzá, hogy lehetne egy kissé egyértelműbb. (Dolgozhatna kissé jobban...)És, hogy ne gyűlöljék, ne gyilkolják egymást az emberek, rá hivatkozva, de legalább is ne féljenek a "másiktól"?
Badeni Lajos 2012.02.20 17:00:17
@dr. birca max:
"Az ateizmus gyenge vár, nem véd."
Bezzeg a hit: hogy megvédte a protestánsokat a katolikusoktól, a katolikusokat a protestánsoktól, Koppányt Istvántól, az I. vh-ban minden államot a másiktól, a síítákat a szunnitáktól, és viszont, az indiánokat a keresztényektől, stb.
Erős vár, erős érv.
Nyilván az Isten nevében történő gyilkolás is csak lélekkel érthető meg.
Lélek a másik emberhez kell.
Istennek tökmindegy, azért is lusta.
sorok között Titkos záradék 2012.02.12 10:57:00
A Malév csődjének számtalan vesztese lesz, a több mint 2000 munkavállalón túl azok is akik a Balkánra, Odesszába, Damaszkuszba esetleg Bejrútba készültek a közeljövőben. Azonban nyertesek is lesznek, talán azok az utasok akik olcsóbban utazhatnak az élénkülő verseny miatt, de a…..
Badeni Lajos 2012.02.13 09:52:02
@Balt: Ami nem igaz.
Nincs aranyrészvényük, hanem a részvényükön felüli nagy összegű hitelnyújtásukra kaptak hitelezői garanciát, vagy valami hasonlót. Ők is szívnak rendesen.