Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kollathdetti

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hülyeség mindig gyorsan terjed ezen a bolygón, főleg mostanában, az internetnek is köszönhetően. Egy ilyen netes őrület a planking (deszkázás), azaz amikor "vigyázz állásban", arccal lefele fekve kell fotót készíteni, minél bevállalósabb helyen. Egy ausztrál srác…..
Subba Meki plank 2011.06.29 14:03:00
Stíl! Állítólag a mai Tények-ben (TV2) látható lesz egy anyag a Budapest Plankerzről és a planking hazai helyzetéről, akit érdekel (és az is akit nem), feltétlenül nézze meg!  Aki már nem bírja ki estig, azoknak itt egy fasza anyag a témáról és az őrület hazai…..
Több új őrület is hódít Budapest fiataljai között: az extrém helyzetekben mozdulatlanul fekvés (planking), a baglyozás és ákosozás után itt a bankolás, a tankolás és a flanelezés is! „A bankolás nagyon egyszerű, egész egyszerűen tranzakció közben kell…..
"Hello, ez itt Sámuel. .Már egyszer szerepelt a cukiságon, de most megint szerepelhetnéke van. Felhívom a figyelmet a karmokra!" - írta nekünk ZsuNagyon jól elkapott fotó, köszönjük szépen!A posztnak Zsu adott címet, fejtsük meg együtt, hogy mit jelent!..