Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AntiDuceOv

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap élőben futottunk össze Kocsis Mátéval. S ha már összefutottunk, együtt is töltöttünk jó másfél órácskát. Merthogy a Fővárosi Törvényszéken futottunk össze. És nem véletlenül, ugyanis ugyanoda mentünk. Ugyanarra a tárgyalásra. A dolog érdekessége, hogy…..
AntiDuceOv 2014.02.13 06:09:24
Örülök, hogy a Köztársasági Elnök posztján marad, és kisdoktori címének visszavonása ellenére sem értek egyet azokkal, akik lemondását követelik jobbról vagy balról. Elsősorban azért, mert egy szisztematikus kilövési kísérletnek voltunk szemtanúi az elmúlt hetekben.…..
A tápiósági polgármesteri hivatal szociális „érzékenységéről”…. Ma megkaptam a fizetésem, írd és mond 39.052,- Ft. Ez annak köszönhető, hogy a polgármesteri hivatal felé fennálló adótartozásomat végrehajtásra adták. Amikor február 22-én az erről…..
Most olvasom, hogy a szocialistákat sejti a „Fidesz” az éhségmenet mögött. Nyáron mögöttünk is őket gyanították Kaposváron és telefújta a várost ezzel a helyi-hű sajtó. Most is ez a forgatókönyv. Ismételten el kell mondanom, hogy az éhségsztrájkunk ötlete egy…..
AntiDuceOv 2012.02.06 15:15:52
Eljött a nap eljött a nap 2012.02.06 15:00:00
Eljött a nap…… Ma kiderült, hogy az Orbán-kormány által beígért, és sikeresen „megvalósított  1 millió munkahely megvalósítása” program lecsapott ránk is. A feleségem munkahelyén, köszönhetően az 1 millió munkahelyteremtésnek, tavaly november…..