Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jan1982

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hedon Romkocsmázás reloaded 2012.03.21 12:20:00
Lám, lám, szépen megmozgatta a tisztelt publikumot tegnapi posztom, melyben ellenérzéseimet fejeztem ki a romkocsma, mint műfaj iránt. Kis összefoglalás az említett posztról: azon lamentáltam, hogy vajh miért látogatják ennyien eme helyeket, miért ilyen népszerűek. Mert jómagam…..
Január eleje lehetett. Ülök az irodában, szól a Class FM, és egy meglepően érdes, whisky- és szivar cserzette női hang búg a hangszóróból. Angolul énekel, tökéletes angolsággal. Miután hallottam már egypárszor, elkezdett érdekelni, melyik külföldi sztárocska énekel. Épp…..
Előrebocsátom: nem vagyok nagy gurmand. Ez persze nem azt jelenti, hogy amolyan Boborjánosan „a kedvenc ételem az ebéd. Céklával”, vagy a vasárnapi menü minden esetben húsleves és „kabátos hús”. Az is igaz, hogy szeretek jókat enni, de nem jövök izgalomba, ha elhaladok…..
Jan1982 2012.03.06 10:01:44
Hedon Kudarc a wellnesshétvégén 2012.02.20 11:29:00
Megvolt és jó volt, kár, hogy csak 50 százalékban. Amint arról pénteken írtam, belevágtam a „kuponozásba”, és vettem egy alsóörsi hotelbe egy 2 fő részére 2 éjszakás tartózkodásra feljogosító kupont, félpanzióval, korlátlan wellness-ezéssel. A hely kifogástalan volt,…..
Ünneplős család vagyunk, legyen az név- vagy születésnap, karácsony, húsvét vagy egyéb családi alkalom. Természetesen minden ünnepről más módon, eltérően emlékezünk meg attól függően, hogy mennyire fontos nekünk az adott nap. A „kötelező”, importált ünnepeket nem…..
Azon méláztam el, hogy milyen fontosak az ember életében az apró gesztusok. No, itt nem az egy- és kétkezes gesztusokra kell gondolni, hanem a másik felé tett apróbb szívességekre, amelyek – ha az ember épp vevő ezekre – kissé meg tudják szépíteni a napját, vagy legalább…..
Hedon Az a bizonyos zöldszemű 2012.02.08 11:53:00
Akik rendszeresen olvassák a Hedonblogot, tudhatják, hogy mostanában hál’ Istennek elkerülnek minket a konfliktusok, mint Medveczkyt a sikeres tánclépések öröme. Nem a legteljesebb összhangban élünk, de jól megvagyunk. Egy három éve tartó, három-négy szakítást is túlélt…..
Jan1982 2012.02.10 12:04:28
@Hedon01: Ha eddig nem volt féltékeny, vagy nem mutatta, akkor most hogyhogy az? Nem csaltad meg tényleg? Sajnos megvan a nőkben az a bizonyos intuíció.
Hedon Kiútkeresés és düh 2012.02.09 11:00:00
Amint tegnap megírtam, barátnőm az egyik este megnézte az sms-eim, és ott egy „Kellemes volt a tegnap este. Puszi” üzenetet talált, mely egy hölgytől érkezett. A hölgy történetesen nem a szeretőm, hanem a kétgyermekes kollégám, aki egy nevetésbe átcsapó hétfői céges…..
Jan1982 2012.02.09 14:20:09
@LaraC: Tapasztalat, hogy ez ilyenkor működik. Ezt én férfiként mondom a férfitársamnak, míg te (nyilván) nő vagy. Egy nő sosem tud egy férfi fejével gondolkodni, és fordítva.
Ismét itt ülök az irodában. Kezeim nem fagytak el, a fülem sem feketedik, s a szememben lévő csarnokvíz is (még) folyékony halmazállapotú. Pedig irdatlan hideg van. A cégvezetés – hallgatván a múlt heti előrejelzéseket – válságintézkedéssel állt elő péntek reggel arra az…..
Hedon Így védekezz a hideg ellen! 2012.02.03 11:11:00
Farkasordító hideget jósol hétvégére a megbízható előrejelzéseiről ismert honi meteorológustársadalom. A derék szakemberek hű segítőtársa az Ezo.tv-től kölcsönkért üveggömb, amelyet még a csatorna indulásakor Frabato lízingbe adott nekik. A legjobb jóslat, amely mindig…..