Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ghewrwe

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Készül a program, közöljük terveinket!  A program tájékoztató jellegű, a műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Péntek  8.30 Indulás: Debreceni Egyetem Ebéd Ismerkedés, csapatépítés, a hétvégi vetélkedő kezdete 18.30 Vacsora  Tábortűz, Éjszakai túra az…..
A második mentorházas etap jóval erősebbnek és érdekesebbnek bizonyult, mint az első, és nem azért, mert Tóth Gabi olyan ruhát vett fel a Nagy Döntésre, amiből hol a bolti csöcsök, hol a szeméremajkai villantak elő, így egyik kezével a tetejét, a másikkal meg az alját…..
A Neveléstudományok Intézete 2013. október 18-20 között ismét megrendezi tehetséggondozó hétvégi elvonulását. A tervezett programból: Az előző OTDK tanulságai. Élménybeszámoló, tapasztalatok, miből okulhatunk? Prezentáció – élet a PowerPointon túl! Tájékozódás…..
Kellemes, és időjárási szempont alapján is ideális hétvégi kirándulásban vehettem részt február utolsó hétvégéjén, amely TDK felkészítőként funkcionált az egyetem kutatóházában, illetve csapatépítő tréningként is megállta a helyét. Nagyon jól éreztem magam, és…..
Csoportkép2012. február 26...
Még vannak helyek (bár szerencsére egyre fogyatkoznak), lehet jelentkezni... A Meghívó a korábbi bejegyzésben olvasható. És itt a program. Javaslatok fűzhetők hozzá, kommentként. A szervezők olvassák és megfontolják.  Program-terv:Péntek: (még kötetlenebb…..
Szeretettel meghívunk minden kedves hallgatót a február 24-től 26-igrendezendő kirándulásra. Helyszín: Síkfőkút, Soó Rezső Kutatóház A kirándulás alkalmával betekintést nyerhettek egy-egy kutatás rejtelmeibe. Támpontokatkaphattok az elkövetkezendő kutatásotokhoz,…..