Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poljuska

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazi mérsékelt konzervatív figyel rá, hogy nézetei ne legyenek ellenszenvesek a párbeszédváró publicisták számára, akik rajta élik ki watchdog hajlamaikat.Az igazi mérsékelt konzervatív egyrészt nem általánosít és elítéli a kollektív bűnösség elképzelését,…..
Gréczyblog Szolíd aratás 2012.03.01 06:58:00
Rosszkedvűen olvastam a Szolidaritásról érkező híreket. Mintha valamiféle varázsütésre a jobboldali és a baloldali sajtó is egyszerre kezdte volna ekézni ezt a szervezetet. Pár nap alatt tucatnyi írás jelent meg a mozgalom autokratikus irányításáról, a távozó társelnökről,…..
Gianni Buquicchio a Velencei Bizottság Elnöke   Thomas Markert a Velencei Bizottság Titkára     Tisztelt Elnök Úr, tisztelt Titkár Úr!   A Magyar Országgyűlés 2011. december 23-án fogadta el az új választójogi törvényt. Az új választási rendszer…..
Poljuska 2012.02.24 14:36:54
@bontópál: És a 4: az előzetes regisztráció elleni tiltakozás. Téves, téves, téves.

Erős a gyanú, hogy az MSZP minden egyes választáson ténylegesen csalási technikákat alkalmazott 1990 kivételével, mert akkor ez nem volt érdeke. de 94 után még 2010-ben is, de ekkor már a szervezettség felbomlása miatt nem tudta jól kivitelezni a helyre szállítás, az átjelentkeztetés, a láncszavaztatás és a szavazócédula-érvénytelenítés (és még 3-4 fogás) alkalmazását. Ezt és éppen ezt a csalási mechanizmust lehet VISSZAFOGNI az előzetes regisztrációval. Minden csalást kiszűrni nem lehet, és Tóth Zoltánék ezerrel dolgoznak azon, hol lehetne az új rendszerbe csaló módon beavatkozni. De a regisztrálás ezt MEGNEHEZíTI. S hogy ezt nem látjátok, sőt a tóthzoli-féle csalási machiNációkat támogatjátok latensen, az megint egy MÁSIK PÁRT, NEM AZ LMP.--

ÉN MIATTAD MONDTAM LE AZ LMP TÁMOGATÁSÁRÓL, KARÁCSONY. MIATTAD, PEDiG A KÖRZETEDBEN NŐTTEM FEL ÉS ÉLTEM.
Poljuska 2012.02.25 13:46:55
@bigapples: Ez is jó. Karácsony mindenképpen torzít. Olyan GYF-féle válhat belőle, ha igyekszik.
Rövidesen hírt adunk arról, hogy a nemrégiben kinyírt Mindennapi hogyan támad fel rövidesen. Örültök? ..
Poljuska 2012.02.24 23:31:27
@Mnapi: aha.

Mi az, hogy mi az?

Gratula a mímelt hülyeséghez.

Egyébként ha azt akarod mondani, hogy szerinted az nem az, hanem valami más, akkor szeretném felhíni a figyelmedet a skizofrénia veszélyére a személyiség egészében. Krisztus már mindig is győzött és soha nem szkanderozott a gonosszal.

A nemzeti oldal ott kezdődik, hogy Isten szeretet. És nem skizofrén.
Poljuska 2012.02.24 13:45:33
@lamantine88: igen, örülünk, de csak akkor, ha Balavány abbahagyja a nemzeti oldal gyalázását.
Hamarosan beköszönt a nemzeti együttműködés új szakasza, és „valóban változások következnek”. Legalábbis erről akarja meggyőzni a kormány az embereket két, együttesen több mint egymilliárdos PR-munkával. A Miniszterelnökség pályázata szerint brandépítéssel…..
Poljuska 2012.02.12 04:28:44
hm