Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hiposrac

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Délelőtti szabály: Meg akarsz dugni egy nőt? Nézz át rajta!Innen loptuk Legyek mondjuk en, 25, masodik munkahely, de meg igazabol friss diplomas, kozepcsinos, szorakoztato, szemtelen csajszi, titkarnoje a nagyfonoknek, aki legyen mondjuk 40, poziciojahoz kepest fiatal, de azert mint…..
Itt az évadzáró második felvonása, nem kevésbé áll-leejtős ez az etap sem, és előre szólok, hogy nem tudok róla vicceskedve írni, mert engem rendesen földhöz csapott. Nem sok epizód van a House-ban, ahol egyáltalán nem játszik a humor, mint tényező, de ez mindenképpen ilyen.…..
hiposrac 2008.12.18 10:40:50
politedissent.com/archives/1991
itt minden reszrol van orvosilag alatamasztott elemzes :)
Ezekszerint nem csak a számtech boltoknak van bajuk a hitelkáryamultik tranzakciós tarifáival. Velük szemben viszont a Deichmannban lehet kártyával vásárolni, épp csak azt felejtik el közölni, hogy a tranzakciós díjat a vevő fizeti:Anyu vásárolt a Deichmannban 9990 Ft-ért…..
Razielnek lehet, hogy gyermekkorában része volt valami idős ember okozta traumában. Vagy simán csak összenyálazták, belecsíptek az arcába és megrázogatták, hogy milyen aranyos kisgyerek. Esetleg még megkérdezték, hogy hogy megy az iskola. Akármi is volt, most tovább szőtte a…..
hiposrac 2008.02.06 13:02:26
Ma olyan témáról ejtünk szót levélírónk billentyűzete által, ami nem feltétlenül fog bárkit is vidámabbá tenni. Mániás depressziósok innentől ne is olvassanak tovább. Sokan valószínűleg baromira unják az övbecsatolás témáját - de nem baj, mert én (meg remélem,…..
Igen gyakran fogom én magam is a fejemet egyes kommentek olvasásakor, Olivér ilyen tipikus, visszatérő megmondásokra reagált, saját szemszögéből nézve. Én nem egy konkrét történet miatt szeretnék háborogni, hanem azért hogy miken képesek az emberek háborogni a forgalomban, vagy…..
Remek, dolog a webkamera, mert olyan dolgokat örökít meg és olyan dolgokra vesz rá, hogy jaj... Képzeljük el emberünket, ahogy nyálcsorgatva ül gépe monitorja előtt, miközben csaja a város másik végén csak neki tekeregeti formás csípőjét, vadulva, erotikusan, egyre gyorsuló…..
hiposrac 2008.01.28 17:19:55
És az iwiw is ... ..
hiposrac 2008.01.22 15:59:30
A BAR lista inkább fogyasztóvédelmi kategória, de felér egy büntetőjogi szankcióval. És ahogy az alábbi történetből is látszik, a bankok kafkaian szövevényes hivatalnokvilágában bárki ártatlanul rákerülhet. T. Zugügyvéd!2002. őszén lakáshitelhez folyamodtam az OTP…..
Én ugyan a harmadik pálya után meguntam a Mass Attackot, de annyian küldtétek be, hogy meghajolok a népakarat előtt, és linkelem. A feladat már a képre nézve is világos lehet: adott egy mérleg két serpenyője, ezeket kell véges számú súllyal egyensúlyba hozni. A program későbbi…..
hiposrac 2007.11.21 15:08:55
w Lopók között szegényember 2007.11.19 10:00:00
Talán a nagymamákhoz is eljutott a Nagy Warezrazzia híre. Megrohanták az ávósok a szerverszobákat, elhurcolták a jajveszékelő gépeket kihallgatásra. Az intézkedés nyomában, mint rendesen, ott hetvenkedett az ASVA, az Artisjus, meg a BSA. Mivel e szervezetek jobbára értelmetlenül…..
Már megint azok a rohadt spamek. Senki se kéri őket, aztán mégis csak jönnek és jönnek és jönnek. (Még jó, különben nem hívnák annak őket.) Vegyél Viagrát, hosszabbítsd meg a péniszed, találj társat a neten, valamilyen jó kis orosz site-on. Persze neked eszed ágában sincs…..
Vannak történetek, amiket nem tudunk elhinni, de mégis igazak. Sovie sztoriját beküldése óta minden nap többször elolvastam, hogy újra és újra nevethessek. Leszívesebben senkivel sem osztanám meg, annyira szórakoztató, ahogy a balek csávó az instant levesportól kezdve a hangfalig…..
Akarom? Nem akarom? Nem is tudom? Vagy igen? Múlik az idő, elmegy egy csomó energia - minek? Hogy a végén jól pofáraejtsenek, és ezt jól megírjátok nekünk. Ezennel rövid alázós kategóriát nyitunk.Én csak egy nagyon rövid alázósat szeretnék küldeni: Fél éve ismertük egymást…..