Regisztráció Blogot indítok
Adatok
conormcload

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
conormcload 2014.02.25 00:50:26
@kovacstamas1123: Ahogy említettem nem kell egyformán látni a dolgokat. Ha máshonnan is közelítjük meg, de nem mindenki örül KSA győzelmének. Te azért mert "lecsavart" egy kötekedőt, és ez összeegyeztethetetlen azzal ami a dalának a mondanivalója, én meg azért mert szimplán a BOGI dala jobban tetszett. Nekem bejött a wallas féle verzió, és különösen a klip amit csináltak. "Fesztivál hangulatú" volt,és egyszerűen jókedvet sugároz. Nem mindig a mély tartalom az ami szórakoztat. Engem speciel nem. Természetesen másnak más tetszik, és ez rendben is van, ahogy írtam, mert ez normális. A gondom azzal van, hogy a legtöbb ember politizálni képes itt is, és uszít, gyülől, skatulyáz, általánosít stb. Ebből van rohadtul elegem, és abból, hogy ítéletet mondunk egy olyan ember felett, akit jó esetben máskor -már bocsánat- leszarunk. Nyilvánvalóan én sem gondolom, hogy Ő alkalmas arra, hogy képviselje a hazánkat, még akkor sem, ha történetesen az ő dala lett volna a legjobb. A zsűri feladata lett volna ezt "helyretenni". Nem tette meg, de erről nem KSA tehet. Mindegy is... Majd egy másik fórumon egyszer még "vitatkozunk".
conormcload 2014.02.23 23:48:18
@kovacstamas1123: Nem vagyunk egyformák, és ez így van rendben, nincs ezzel semmi gond, mint ahogy azzal sem, hogy nem kell mindenkinek mindennel egyetértenie sem. Ebből következik, hogy nem egyformán tetszenek a versenyzők sem. DE.. egyrészt rohadtul irritáló sok tudattalan trollkodása, amely a négerezéstől a majmozásig fajul. Szégyen ez akár magyar, akár nem. Másrészt nem 4 versenyzőnől kellett választani, mert volt lehetőség korábban másokra is szavazni, azonban a végén csak egy maradhatott. (én már csak tudom, ha érted:-) )Valójában tavaly ugyanez lejátszódott, és büszkék lehettünk az eredményre. Legyünk őszinték egy kicsit, és ez a szomszédokra odaszavazósdi verseny szart sem ér. Egyetlen igazi sztár sem ott kezdte a pályafutását, és kérlek ne gyertek az ABBÁ-val. Mindegy is ez, és úgy kezeljük mégis, mintha minimum egy labdarúgó EB lenne.
Visszatérve a dolgaira. Én úgy gondolom, hogy azért nem szerencsés, hogy Ő nyerte a versenyt mert eljárás van folyamatban ellene, és akár megnyeri akár nem a versenyt, ez mindig is támadási felület lesz vele szemben, amely befolyásolhatja akár az ő teljesítményét is, és az országimázsát is. (nem mintha lenne)Én nem voltam ott, amikor történt az eset, mint ahogy más sem, aki ide irogat. A legnagyobb gond mégsem az, hogy visszaütött, hanem az, hogy a paraszt nem tud úgy szórakozni, hogy ne szóljon be. És biztos vagyok abban, hogy a beszólás a barátnőre, és esetleg az itt sok nagyszájú által a származására vonatkozott. Szó szót követett és ebből lett egy dulakodás. Nem ő ment oda, nem ő kereste a bajt. Menthető a felindulás ilyen helyzetben, és lehet ütni olyan parasztlengővel, hogy az aszfalt adja a másikat, és megvan a baj. A magyar rendőrséget, és azt, hogy , hogyan és miért súlyosbította a vádat azt nem kommentelném. Ha a TEK-es Hajdúra gondolok, amikor kivonultak a Star warsos gyólyafilmforgatásra aMűszaki egyetemre, vagy amikor elkobozták Brad Pitték filmforgatási kellékeit, akkor csak röhögni tudok. Vizoviczki "bukása" óta nyilvánvaló, hogy elsősorban az számít ki kinek az ismerőse. Szóval majd, ha a Bíróság azt mondja, hogy bűnös, akkor majd az lesz. Ettől még egyetértek abban, hogy nem elég egyszerűen "tisztának" lenni,hanem annak is kell látszani. Ugyanakkor az a gyűlölethullám, amit ez kivált az kiábrándító! Ezért szégyenlem magam mások helyett is..
Tinireménységek nélkül maradt a The Voice, a Tv2 tehetségkutatónak is nevezett énekversenye. Tegnap egy adásban hullottak ki a Szécsi-ikrek és istenfélő Henderson Dávid, a legjobb nyolc közé pedig csak olyanok kerültek be a jógaoktató tatár nő mellé, akik már legalább egy…..
I AM BACK!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát igen 8 hónap az 8 hónap, annyi idő alatt már majdnem ki lehet hordani egy gyereket! Na jó ezzel még viccelni se szabad! :) Szóval maradjunk annyiban, hogy sok idő. Ugye nem volt blog, mert nem volt laptop (az okok ismertek, hogy miért nem volt, szóval nem…..
Még egy döntőn túl vagyunk, ez volt tán a tizedik (agyrém), de nem az utolsó, mert holnap feszül majd egymásnak a két továbbjutó, Oláh Gergő és Antal Tímea. Mondhatni, borítékolható volt, hogy Csobot Adél eddig tudja elfoxtrottozni magát, és itt már elfogy a kakaó, de a…..
conormcload 2012.12.16 10:50:32
@Leszart Ritthberger:
A két műsor nem egyidőben ment, így a nézettséget sem lehet feltétlen összehasonlítani. Nem állítottam, hogy ezek a műsorok értéket közvetítenek, vagy képviselnek, hanem egyszerűen összehasonlítottam két hasonló felépítésű - és külföldről jött licensz alapján- készülő műsort. Igaz ez úgy is, hogy én megnéztem az angol Voice adásait is a youtube-on (Will.I.Am, Tom Jones, Jessie J mentorokkal), és az is kifejezetten élvezhető volt. Sokkal vltozatosabb mint az X faktor, és érdekesebb a struktúrája (mármint nekem). Ezek a műsorok nem magyar értékeket közvetítenek és nem is azért nézi az ember őket. Így nem értem az erre vonatkozó megjegyzésedet sem. Illetve azt mondtam, hogy korábban nem volt ennyire silány az X faktor sem. Ezt a véleményemet is tartom és mindezt úgy, hogy nem küldök el egyetlen mentort vagy versenyzőt sem a pics@ba, mert nem ők tehetnek arról, hogy úgy látszik erre van igény. Ez inkább a nézőket minősíti..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Egy kérdéssel szeretnék önökhöz, illetve olvasóikhoz fordulni, megköszönném, ha válaszolnának. 8 esztendeje dolgozok a munkahelyemen,eddig minden rendben is volt, a fizetéseket időben kapjuk, a kollégák is rendesek.    A problémánk…..
conormcload 2012.02.05 21:01:42
@Környezettudatos: Te meg intelligens vagy... Nem dolgozom már a közigazgatásban, hanem a magánszférában. Ha már kötekedsz,akkor ne a MTK-t idézd, mert a köztisztviselőkre a KTV vonatkozik és kurvára nem ír elő (akkor sem) 10 perces pihenőket. Nem kötözködtem, hanem tényeket írtam le büdösbogár. A cikk egyébként sem a dohányosok és nem dohányosok összecsapásáról szól, hanem arról,hogy ki lehet-e rúgni vkit azért mert dohányzik! Erre te jössz és minősíthetetlenül reagálsz rá...
conormcload 2012.02.05 21:11:03
@Környezettudatos: Te nagytudású! nem azt mondtad, hogy elhúzol? A KTV és az MTV két különböző jogszabály és utóbbi a köztisztviselőkre nem vonatkozik és vonatkozott soha, így olyan orbitális baromságot írsz le,ami már megmosolyogtató. Ha még a többi mondandódban lenne is némi igazság, de sajnos nincs. Mindegy is.. nem fogok egy olyan emberrel vitatkozni,aki a 8 elemit is csak hátszéllel végezte el