Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ocsetacsang Szencsukó Maculi

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolkozott már el valaki azon. hogy mennyi időt is vesz el az életéből a ruha mosása és rendezett tárolása?Most kiderült!Átlagban az életünk 750 napját töltjük el mosással, ebből 375 nap megy el hajtogatásra . Ez elég furcsa és vicces adat, de ez olvasható egy újdonsült gépezet oldalán. De …..
Tegnap augusztus 20 volt, meg tűzijáték, mert az kell a magyarnak, meg stadionok, meg „vizes” VB, meg olimpia, meg szögesdrótos határzár és Orbán, esetleg majd Vona, de Európa az semmiképpen nem, csak a pénze. Változnak az idők és egyre több ismerősöm retteg, a menekültek…..
A konyha veszélyes hely. Forró víz, forró olaj, forró sütő, tényleg. De van az emberi bénázásnak az a fokozata, a józan észnek a teljes hiánya, amire már nincs mentség. Bár becsúszott az összeállításba pár pinterest fail is, de legyünk őszinték, a képen látható alkotás…..
Egy duguláselhárítással foglalkozó cégnek akkor megy jól a bolt, ha sok az eldugult lefolyó, WC és vízvezeték. Ha azonban csak kisebb üzemzavarok lépnek fel a háztartásokban, melyeket a tulajdonosok is el tudnak hárítani, akkor a tisztító cég szlogenjei üresen csengenek. Erre…..
Azonnali hatállyal kirúgta a TV2 Gáspár Győzőt (Győzike), mert megrángatta és szidalmazta az Édes Élet című műsor stábjának egyik női munkatársát. "Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2…..
Ocsetacsang Szencsukó Maculi 2014.07.23 18:09:06
Megrepedt az összefogás Miskolcon. Juj. Az Együtt-PM nem áll be a baloldal jelöltje, egykori miskolci rendőrkapitány Pásztor Albert mögé, mert az "csúnyát" talált mondani egyszer régen a cigányokról. Hogy Pásztor rendőrkapitányként is letett ezt azt az asztalra a hivatalban…..
Ocsetacsang Szencsukó Maculi 2014.07.05 20:13:50
"Az államigazgatásnak versenyképesnek kell lennie, valamint ésszerűbbnek, áttekinthetőbbnek, egyszerűbbnek" - mondta Navracsics Tibor, mire Fénylő Csillagunk így kontrázott: " saját hivatali szervezete, a Miniszterelnökség például feleakkora létszámmal fog működni, mint a…..
Ocsetacsang Szencsukó Maculi 2014.07.04 17:10:29
Az éppen kiüresedő Origó és Lázár mellett kicsit elsikkadni látszik a hír, miszerint nem Legújabb Illetékes Nertárs az egyetlen aki cenzúráért kiált, ha érdekei éppen azt kívánják. A tegnapi Szigetvári Viktor interjúban olvasottak szerint SzkinhedZsótti kampányfőnökként…..
Ocsetacsang Szencsukó Maculi 2014.06.07 12:26:04
@Penivaldes: Szegeden tutira nem lesz semmiféle minisztérium. Botka miatt kegyvesztett város fideszéknél.
Varánusz Le vagy tojva, Unió! 2014.05.26 00:04:04
Az EP választás elsőszámú tanulsága: az átlag magyar tesz magasról az Unióra. Úgy képzeli ott a politikai elfekvő van, pártjuk által leselejtezett urak és úrhölgyek öltenek arra gömböc formát, a kinti hatalmasok amúgy is folyamatosan csak báncsák' a Viktort / voksolgatás…..
Nem, nem fogja megúszni sem Mesterházy Attila, sem Bajnai Gordon, sem a magyar társadalom, hogy rehabilitálják Gyurcsány Ferencet. Ez a poszt nem Gyurcsányról szól. A rehabilitáció alatt pedig semmi különöset nem kell érteni, csak higgadt, tisztességes szembenézést azzal a…..
Lassan, de biztosan ereszt már az országos botránnyá felfújt megszállási emlékmű-lufi. Úgyhogy az antifasizmus bátor harcosainak új front után kell nézniük. És aki keres, az talál. Találtak is.   Az új célpont az a bírónő, aki a Gyulai Törvényszéken első fokon…..
Ocsetacsang Szencsukó Maculi 2014.04.27 17:02:58
Ahová a jó idő ellenére sem érdemes nyaralni menni -kb- Európa közepén hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy veszélyben vagyunk, ha allergia-szezon van, ha túl nagy a hideg vagy a meleg, és ha nincs elég pénzünk. A világ más részein a veszélyt az éhenhalás, a természeti…..
Ocsetacsang Szencsukó Maculi 2014.03.31 14:11:01
  Igaza van Darwinnak: a hülyék elhullanak, ezzel a szép mechanizmussal adják át a helyet az életrevalóknak. Nézem reggel a metróújságot, véglegesedett a szavazólapra kerülő pártok listája. Futom át a listát: .   . . nézem, az Összefogás a 106 egyéni körzetből…..
Ocsetacsang Szencsukó Maculi 2014.03.12 17:22:23
@Medgar:
Személyes találkozás, aha... Ilyenkor szoktak jönni a kamuszövegek, hogy azt csak ne akard, mert ő 240 centi, 300 kiló, mindezeken felül még a tacsikungunya sport tizenötszörös magenta öves örökös tiszteletbeli nagybajnoka is...
Egy 19 éves srác legyen szíves hivatalos dokumentumokkal bizonyítani, hogy valószínűleg sosem látott dédnagyapja mit csinált 70 évvel ezelőtt. Ha nem tudja, akkor nyilván náci volt. "Egyetlen kérésem van mindenkihez. Tegye fel a kérdést magának, hogy hol voltak, mit csináltak,…..
Mindenki nagyon vigyázzon az egészségére és ha csak lehet a lehető legkevesebb időt töltse  a magyar egészségügy intézményeiben mert ott csak leépülni lehet. Lelkileg biztos. Tisztelt Olvasó !    Engedjék meg hogy én is megosszam önökkel egy közeli ismerősöm…..
Ocsetacsang Szencsukó Maculi 2014.01.17 17:31:28
@Momina: hú, de durva...
Dr. Badacsonyi Szabolcs, a Szent Margit Kórház mb. főigazgatójának közleménye. A Szent Margit Kórház főigazgatójaként azzal a kéréssel fordulok a "Rémálom a Szent Margit Kórházban" c. blogbejegyzés szerzőjéhez, hogy személyesen keressen meg engem, vagy a kórház betegjogi…..
Ocsetacsang Szencsukó Maculi 2014.01.17 17:19:10
Már századszorra keseregtem azon, hogy Heller Ágnes miért nyilatkozik olyan gonoszságokat Magyarországról, aztán gondoltam: legjobb lesz, ha írok neki és megkérdezem. Kaptam választ is, ami nem válasz, de legalább egy kommunikációkezdemény. Megkerestem a Facebookon a Heller Ágnes…..
2046-ot írunk. Tavasz van. Huszonöt éve nem voltam Magyarországon. Bécsben is gyönyörű ünnepségeket tartanak már évtizedek óta március 15-én. Több százezer magyar él a fővárosban, köztük mi is. Én Közép-Európában érzem jól magam, nem akartam messzire menni, de odahaza…..
Nyolc nap különbséggel született jogerős döntés két nagyon hasonló büntetőügyben – nagyon különböző eredménnyel. Az egyiket a Debreceni Ítélőtábla, a másikat a Miskolci Törvényszék hozta, mindkettő másodfokon ítélkezett. Az előbbi szerint magyarellenes gyűlölet-bűncselekményt követtek el a…..
"Elvitt óriáskerekezni az Árpi! Egészen szuper volt! Mondott egy csomó dolgot, de alig emlékszem valamire, annyira izgatott voltam. A Mercedes egészen szuper! 44 millió volt! Állítom, hogy nem is sok pénz érte. Abban maradtunk, hogy a következő békemenetben én is részt…..
Ocsetacsang Szencsukó Maculi 2013.07.13 18:26:15
Meg lettünk kúrva. Meg verve is. Legalábbi Morvai asszonyság talpig matyóban előadott kismiújsága szerint a vakkomondorosok pártyát a feleségverő EU ütlegeli és erőszakolja. Vadul. Amúgy mindenki ellenség, főleg a Tavares, aki nem az meg kommunista - legkomcsibb a bokroslajos -…..
Egyszer volt, hol nem volt, itt vége fuss el véle.  Mondtam már egy párszor, hogy néha úgy érzem meddő karakterpazarlás ezeknek bármit mondani. A hétvégén is összegyűltek a négyszázak, és a legérdekesebb ami történt, hogy az indexes újságírókat félidőben kivágták a…..
Varánusz Együtt - kapjátok be 2013.06.15 02:36:33
Vannak pillanatok az életben mikor nem hiszel a szemednek. Ülsz a monitor előtt, bámulsz ki a fejedből és nem érted: ezek tényleg ennyire hülyék? Aztán vársz egy kicsit üveges szemekkel, mint egyszeri kádéenpés aki azt hiszi a Harrach Peti bácsi mondókájának csattanó lesz a…..
Ráncba szalad az ember homloka mikor megsérült gyerekekről hall. Különösen, ha adófizető szülő vagy magad is, és az eset egy közintézményben történik. Egy olyan közintézményben, ami nemrég lett "felújítva" és melldöngetős csimbumcirkusszal átadva. Mert faszaság van,…..
Ocsetacsang Szencsukó Maculi 2013.05.09 06:05:21
@Buga.Jakab:Hát bammeg, ez kurva jó...
Ocsetacsang Szencsukó Maculi 2013.05.09 06:07:36
Egyre érdekesebb kampányfogásokkal jönnek elő a pártok ahogy lassan de biztosan élesedik a verseny. A Jobbik és Vona Gábor személyesen meghirdette a faszbúkon a Nagyszülők Felvilágosítási Kampányát. Nem hagyják ezek az aktivistákat ücsörögni a lengymelegben annyi szent. A…..
Ocsetacsang Szencsukó Maculi 2013.04.05 09:49:42