Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sacperkb (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sokan foglalkoztak már azzal, hogy Jehova Tanúi fegyelmezési módszerei nem túl emberbarátiak. Sokszor olvasni, hogy egy kiközösítés családokat, barátokat tépett szét évekre, évtizedekre. Sokan elítélik ezért ezt az eljárásmódot, és sok történetet lehet olvasni,…..
sacperkb (törölt) 2012.04.26 20:08:47
@szehenza: No és miről szól? TÉGED kérdezlek, NEM mást. Mesélj, szehi.
sacperkb (törölt) 2012.04.26 20:15:40
@sefatias: Elnézést kérek mindenkitől, ha felvágósnak tűnök. Nem vagyok az, de ez a téma mellbe vágott, mert engem is kényesen érint!
sacperkb (törölt) 2012.04.28 09:51:10
1. Magyarország felszabadítása április 4.-én, vagy 13.-án volt? Nem teljesen mindegy? Hogy Jézus mikortól Király, nem teljesen mindegy? Uralkodik és kész. Ez nem alaptan. Annak idején nem azért keresztelkedtem meg, mert erről meggyőződtem (még a paradicsom könyvet tanultam, így beazonosítható, sacperkb mikor volt). Hangsúlyt nem fektetek erre most sem. Ami a lényeg, hogy itt megtaláltam az igazságot. Megtudtam, Isten nevét, hogy szándéka van helyreállítani a földet, örök életet adni az emberiségnek, és ezért feláldozta a Fiát. Továbbá, hogy lesznek olyanok, akik az égben, és akik a földön fognak tovább élni. Lesz feltámadás, és sorolhatnám. Meggyőződésem ezekről sziklaszilárd. A többi csak a köret.
2. A kinevezésekkel kapcsolatban meg láttam már én is ezt-azt, nem ma kezdtem. Volt nem egy olyan eset, amit mindenki jóváhagyott, és mégis elutasító levél jött. Ez lehetett véletlen is…
3. A személyes problémámat meg nem fogom ebben a fórumban leírni a kiközösítéssel kapcsolatban.
Én az autópálya túlsó oldalán autózok! Egy pillanatra átlestem, hogy mi történik a másik sávban, de tankolni nem megyek át! A gázról sem veszem le a lábam. Én nagyon jól érzem itt magam. Kellemes a zene, a klíma is megy, szóval hajrá, előre!
Röviden válaszoltam a felvetett kérdésekre, de a továbbiakban nem fogok kommentelni. Regemet is törlöm, és az előzményeket is a böngészőmből.
Nos hol is kezdjem a történetem...Ma bukkantam erre a blogra és úgy érzem itt "kibeszélhetek" magamból mindent, hisz itt megértenek. Kiközösített személy vagyok, tanú családban nőttem fel. 2 éve szakítottam a szervezettel, nehéz volt... Édesapám elnöklő felvigyázó.…..
sacperkb (törölt) 2012.04.26 19:41:02
@CicaMica: Vérzik a szívem!!! Ha nekem ilyen apukám lenne, el sem hiszed, mit adnék... Hihetetlen!!! A miniszoknya ennyire fontos, hát ennyi...