Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xen

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ötmeccses nyeretlenségi széria sújtja az NB I tavalyi bajnokát, a Ferencvárost. A csapat botladozása ellenére a vezetők kitartanak, míg úgy tűnik, a vezetőedző igyekszik áthárítani a felelősséget. Na de kire?  A Ferencváros német vezetőedzőjének, Thomas Dollnak alighanem voltak már kellemesebb…..
Alig egy héttel azután, hogy a thaiföldi tulajdonosok megerősítették pozíciójában a Leicester City menedzserét, egy félresikerült sevillai mérkőzés és vereség után, útilaput kötöttek az olasz Claudio Ranieri talpára.      A modern futballban a régi dicsőség fénye hamar megkophat, s ennek…..
A klasszikus krimi kifejezésről nekem a szivarfüstbe burkolózó, viharszürke ballonkabátos detektív arca ugrik be először. Hiába láttam több tucatszor az összes esetét, a mai napig ugyanolyan gyermeki lelkesedéssel tudok rácsodálkozni a különc, de végtelenül szerethető nyomozó körmönfont módszereire.…..
Csupasz bunda Adunk, vagy kapunk? 2017.01.24 21:42:20
A fenti mondat sokaknak ismerős lehet az amerikaiak éves csokigyűjtő körútjából vagyis a halloweenből, most mégsem egy kisgyermek teszi fel a kérdést, hanem egy (még) élő legenda.  Napok óta téma, hogy a hétszeres Formula-1-es világbajnok Michael Schumacher mögül szép lassan, de kifarolnak a…..
  „Az egyre erősödő kínai piac a világ összes csapatára veszélyes, nem csak a Chelsea-re. Viszont nekünk az itteni munkára, feladatokra kell koncentrálnunk, nem agyalhatunk azon, mennyi pénz van a kínai labdarúgásban, nem foglalkozhatunk azzal, milyen játékosok igazolnak oda.”  Fent idézett mondat…..
Hmm. Tegye fel a kezét az, aki a múltkori rész után a mostanival elégedett volt! Szerintem kevesen ülnek most magasba tett kézzel. Az előző pörgős és igazán izgalmas felvonás után talán másra számítottunk. Nem is az volt a baj, hogy megint kicsit lassabb lett a tempó... sőt…..
Xen 2015.03.25 21:03:02
@doggfather: erre én is kíváncsi lennék. Megmutatták pár résszel ezelőtt, most meg mintha teljesen elfeledték volna.
Tulajdonképpen véletlenül akadtam erre a filmre, pedig elég sok követ megforgattam azért, hogy rátaláljak, ugyanis volt olyan ismerősöm, aki nagyon ajánlotta, csak épp a címét nem tudta. Végül rátaláltam (fent van HD minőségben youtube-on, magyar szinkronnal), és megnéztem. A…..
A Poltergeist - Kopogó szellemben a stáb igazi csontvázakat használt, mert azok voltak az olcsóbbak.   Scary Movie volt a Sikoly eredeti címe, ezt vette át később a magyarul Horrorra akadvára keresztelt paródia. Dick Warlock a Halloween II.-ben játszotta Michael Myerst. Ő a…..
Tegye fel a kezét, aki most valami huncutságra gondolt! Pedig szó sincs róla, mindösszesen hamarosan érkezik egy újabb kézi kamerás rémfilm, amelyben két fiatal Bigfoot nyomába ered. Az előzetes annak rendje és módja szerint nem túl kecsegtető, de azért semmi jónak nem lennénk ez…..