Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vértér

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bumeráng Mi lesz veled feminizmus? 2018.06.24 13:58:49
Jól látható és sokunkat érintő társadalmi folyamat a XXI. században, hogy azok az ideológiák és mozgalmak, amikért több évtizeddel ezelőtt küzdöttek különböző csoportok - legyen az a nők vagy a kisebbségek egyenjogúsága - az mostanra nem tökéletes módon, de tagadhatatlanul megvalósult. A célok…..
vértér 2018.06.25 22:16:40
@desw: sztem leirtam a okat is, olvasd vegig figyelmesen
vértér 2018.06.25 22:29:07
@csakférfi: hu ez nagyon erdekes, tenyleg ezt mondtak?
vértér 2018.06.25 22:54:16
@desw: en partolnam, h mindenki egyszerre menjen nyudijba, mar csak azert is mert a nok ovabb elnek (gyengebbik nem kifejezes ilyen szempontbol nem igaz).
Mindenre van pelda, de en alapvetoen nem ertek egyet a cicababak hozzaallasaval sem, sztem ok ugyanolyan elmaradottak es himsoven gondolkodasuak mint a sugardaddyk es egyaltalan nem mozditja elore a vilagot a felfogasuk. De persze ha vkinek jo ez a kiszolgaltatott, tojashejon lepkedo kapcsolat, (egyszer elhalmozlak, aztan ha olyat csinalnal ami nekem, az eltartodnak bem oke, akkor kapsz egyet) akkor legyen! Az altalad felsorolt szakmak azert noisednek el, mert nem lehet veluk sokat keresni, sot es most kapaszkodj meg, egyszer egy pszichiater ferfi ismerosom panaszkodott arrol, h mar az o szakmajaban sem lehet annyit keresni, miota megnovekedett a nok szama, szoval van itt osszefugges! A koltoi kerdesedre a valaszom egyertelmu nem. Nem alkalmasabbak a ffiak egyaltalan vezetonek, sot mostani tanulmanyok mar konkretan beszelnek arrol, h mennyivel kevesebb haboru es eroszak lenne, ha tobb lenne a noi vezeto. Megint csak Svedorszaggal jovok, ahol csupa noi kormany van es hat...eleg hatekonyak!
Az első három rész után az év eddigi legjobb és legfontosabb sorozatának neveztem A szolgálólány meséjét (The Handmaid's Tale), és ezt most, hogy véget ért az évad, simán fenntartom. Az utolsó, tizedik rész csütörtökön került fel az HBO GO-ra, Magyarországon egyelőre csak itt lehetett megnézni a…..
Október 23-án bejelentettük, a mai nappal elindítjuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel. Itt van…..
vértér 2012.02.05 18:24:32
@Legelő Őse: teljesen igazad van. ha több ilyen értelmes ember élne Magyarországon, nem itt tartana az ország!!
  Nagyon köszönjük a beérkezett videókat, az utolsó napi lelkesedésetek minden várakozásunkat felülmúlta. A jelentkezés ugyan lezárult, de most van csak igazán szükség az aktivitásotokra.A szavazást nem ma, hanem hétfőn indítjuk, mert a beérkezett pályázatok…..