Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leisle69

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mokka csak meghibásodása után jött rá, hogy külső merevlemezének tokjában egy másik márka készüléke található. A Maxell a Homár tudomása szerint nem gyárt merevlemezeket, így általában Hitachi, Toshiba és a jelek szerint Samsung termék is kerülhet a tokjukba. Kérdéses…..
Leisle69 2011.07.19 19:22:50
@Bakter:
az hagyján hogy a Samsung befejezte, és átveszi a WD.
Egy belső terjesztésű infóban azt írják, hogy mindez piacfelosztás, a Samsung megszabadul a HDD gyártástól, mert átcsoportosít szinte minden erőforrást az SSD gyártásra.
Leisle69 2011.07.19 17:52:48
@KecskeDotyi:
viszont ez nem a vásárló, hanem a kereskedő hibája
(mármint az, hogy nem rendelkezik infóval a termékéről)
Ha bemész a gyógyszertárba, tudod azt hogy milyen hatóanyagra van szükséged? Mert a gyógyszer neve sem mindíg az) Arra ott a szakember.
Ezért kell valódi kiskereskedőtől vásárolni, lehetőleg egy helyről és nem 20Ft nyereség reményében elmenni az arctalan multihoz.
Leisle69 2011.07.19 17:57:04
@KecskeDotyi:
Sőt a példádnál maradva: Autót azért vásárolnak néhányan, pedíg az sem biztos hogy tudják, hol nyílik a motortér. (Át is baxák őket, már a reklámokban, de ez megint nem a vevő hibája)
Kis lépés az emberiségnek, egy nagy vödör szar viszont a Tokaji Kereskedőháznak és a Magyar Bíróságnak, hogy az Emberi Jogok Európai Bírósága szerint cégeket nem lehet erkölcsileg megtiporni egy kiadós foskolódással sem:Különbséget kell tenni egy személy és egy cég…..