Regisztráció Blogot indítok
Adatok
appaz62

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zappa pont Gregori Pekari kalandjai 2010.10.01 00:20:00
(The Adventures Of Greggery Peccary) Joe's Domage | Wazoo | Imaginary Diseases | Road Tapes Venue #2 | Studio Tan | Läther GREGORI PEKARI1 kalandjai! Lám itt jön GREGORI!a kis GREGORI PEKARI!a csordában élő éjszakai vaddisznó! A PEKARI egy kis disznófehér gallérral, 2a…..
Dance Me This - kritika az új lemezről Kézenfekvőnek tűnne a lemezhez mint „100. albumhoz”, mint „utolsó kiadványhoz” viszonyulni, de vizsgáljuk ehelyett a dolgot csupán akként, ami: zeneként. Zappa e…..
"Az UMRK és a Vaulternative Records részéről örömmel mutatjuk be az audió-szórakoztatás új sorozatát. Ezek között az anyagok között a primitívebb hang-dokumentumok lesznek, amelyek a leglényegét próbálják meg bemutatni annak, hogy milyen felemelő és valószínűtlen vagy akár…..
appaz62 2012.11.09 17:36:58
zappa pont Hungarikumok 2010.10.01 00:50:00
Zappa magyar ajkakon és tollhegyeken - különös tekintettel arra, hogy 1991-ben itt, Budapesten lépett fel életében utoljára. Megpróbálom itt összeszedni az összes magyar Zappakapcsolatot, folyamatos bővüléssel. - - - - - - - - - - - - - - - magyar Zappa-kronológia - - - - - - - - - - - - -…..
zappa pont Beatrice 1981 2012.07.31 07:00:00
Jerikó Motorizált nemzedék Santa Maria Kifakult sztár Éljen, éljen , hurrá! (Üzenetek II.) Üzenetek I. Kislány boogie Mit akarok még Topis blues Minek él az olyan Nagyvárosi farkas Túl az Óperencián, Megismerni a kanászt Topis zenész (mulatós nyitás) Térden állva…..
(When The Tigers Broke Free) The Wall (a film) | The Final Cut kilencszáznegyvennégy egy borzasztó éjsötét hajnalán a csapatparancsnok engedélyt a visszavonulásra hiába várt hátradőlt a sok tábornok: volt hát aki a sok ellenséges tank elé állt Az Anzio hídfő miénk…..