Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyuvi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár Schmitt Pál plágiumügyében blogunk eléggé megégette magát a múltkor azzal, hogy az általános netes közvéleménnyel szemben foglaltunk állást, most mégis úgy érzem, hogy Gyurcsány vélt plágiumügyében is állást kell foglalnunk, valószínűleg ezúttal sem túl sok…..
gyuvi 2012.05.05 20:26:45
Persze régen minden jobb volt. A Facebook is régen volt csak igazán jó, még a Timeline előtt, arról már nem is beszélve, amikor még Telnet-klienssel kellett belépni a Hollosi Information Exchange-be. Az MTV-n pedig amúgy is minden szar, az elmúlt években, vagy a kommunisták csináltak…..
Elment az olajnyomás melegen, de a hatodik szétszedésre sem derült ki, hova tűnt, mert a motorban minden tökéletes volt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Schmitt tegnap esti nyilatkozata izomból arcul vágott majd mindenkit e hazában, akinek van némi köze a tudományos világhoz. Miután a Semmelweis Egyetem példaszerű gyorsasággal meghozta a döntést egy számukra rutinszerű ügyben, az elnöki interjú nem azt boncolgatta, hogy maradhat-e…..
gyuvi 2012.03.31 14:38:54
@Schindler Pistája: Ez egy copy/paste troll, nem érdemes rá reagálni, minden mai posztba bemásolta ezt a pár mondatot, azóta egyre sem reagált, rá viszont rengetegen. Mellesleg ez vagy egy kiskamasz, aki ezzel szórakozik, vagy egy komcsibérenc, aki küldetésének érzi, hogy hergeljen és uszítson.
Karakán, fasza magyar gyerek ez, kicsesztek vele, de most ő is odavág. Na nem a hatalommal visszaélve, hanem emberi kvalitásait mozgósítva. Még most, 70 évesen is. Nézzük higgadtan, próbáljuk meg felfogni és érdemben vizsgálni Schmitt Pál érveit. (Nem könnyű.) Tisztázzuk, hogy…..
gyuvi 2012.03.31 14:29:45
@Schindler Pistája: Válaszolok neked, hogy örüjjé!
Akár troll vagy, akár komolyan nyomod, egy megvezetett tudatlan surmó vagy. Gyanítom, hogy komcsibérenc lehetsz, mert csak azoknak az érdeke, hogy megossza az embereket. Ezt csináljátok 22 éve, bazzeg! Fölfoghatnád végre, hogy kinek az érdekeit szolgálod a primitív böfögéseddel, csak egy kicsit gondolj már bele életedben először, légyszi!
Nem szokásom nekem ilyeneket írni. De tegnap, mikor megtudtam, hogy nem mondtál le, ennél jóval durvább kifejezések jártak az agyamban.Schmitt pál, én nem tüntettem tegnap. Nem azért, mert ne gondolnám, hogy neked semmi keresnivalód a Sándor-palotában. Hanem azért, mert nem vagy te…..
Dr. Schmitt Pál köztársasági elnök ma este egy TV-interjúban minden kérdésre megadja a választ - nyilakozta az elnöki hivatal munkatársa.Igazából nem kívánunk mi ennyit. Minket egyetlenegy kérdésre érdekel a válasz, és ahhoz nem szükséges az interjú, bőven elég egy rövid…..
  Egészség és fitnesz -  Atergó Annamari nutricionista és életvezetési tanácsadó rovata. Sziasztok, csajok! Mindannyian ismerjük már az érzést, amikor beszerezzük a méregdrága, csillogó csodamasinákat és a legfancybb kütyüket meg ketyeréket otthonra - beiratkozunk a két…..
---------- Forwarded message ---------- From: Nikolett Nagy <jelentkezesek2012@gmail.com> Date: 2012/3/22 Subject: Tájékoztató   Kedves Érdeklődő!   Ön jelentkezett az általam feladott hirdetésre,ami azt jelenti,hogy olyan munkát vállalna,amelyhez mindössze…..
gyuvi 2012.03.26 02:32:53
@munkasterror: Persze! Rengetegen bekajálják!
Szerinted miből profitál milliárdokat az Ezo TV? Hát nem állami támogatásból. Ezekben a percekben is emberek százai dobják össze nekik, emelt díjas telefonálás formájában.
Rengetegen vannak, akik elhiszik, hogy az Ezo TV-ben látható szemfényvesztők telefonon keresztül gyógyítanak halálos betegségeket, csakrát tisztítanak vagy pénzenergiát küldenek.
Két éve indult Magyarország első zenei producer képzése a budapesti imPro Schoolban. Az iskola kitalálójával és egyben fejével Deák Ambrussal beszélgettünk, aki AMB néven hosszú ideje ismert figurája a hazai elektronikus zenének, és immáron oktatója is a feltörekvő hazai…..
Mubarak bukása óta vártunk arra a médiatörténeti pillanatra, ami ma bekövetkezett. A Bors számba vette azokat a külföldi politikusokat, akik az utóbbi időben Orbánnal vagy Schmitt Pállal találkoztak, majd meghaltak, vagy jobb esetben megbuktak. Schmitt "lelkén szárad" a…..
gyuvi 2012.03.21 12:45:51
@Is: :)) Ott a pont! Bár én kiterjeszteném a teljes parlamentre :)
Nekünk, a hatalom nélkülieknek, civileknek, állampolgároknak kell megállapodnunk egy nemzeti minimumban. Egy olyan nemzeti minimumban, amit számon kérünk minden olyan politikuson, mozgalmon, párton és pártszövetségen, amelyik a szavazatunkra ácsingózik. És nem csak a…..
Az ATV Civil a pályán c. műsorában a 2012. március 6-i adásban a „tanár úr” megint emlékezeteset alakított. Azt hiszem, sokan egyetértünk abban, hogy ha lenne nagyképűségi világbajnokság, ő méltán pályázhatna e babérokra.  De máris helyesbítenem kell,…..
A közszolgálati televízió műsora évtizedeken át legfeljebb annyira volt értékes és érdekes, mint a teleshop: csak az m1 nem hasizomgépet és késkészletet akart ránk sózni, hanem a kormány politikáját. Az első tíz megrendelő most bónusz adóemelést és kórházreformot kap. A…..
ProgBlog Bagót ér! 2012.02.27 20:16:00
 Kié az ország – és kié legyen benne a politikus?Aktuális kérdés, hiszen csak a minap bukott le (ismét) egy képviselő, aki miközben ott ül a parlamenti patkóban, egy cég felügyelőbizottságában is ott csücsül (http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/27/trafiktorveny/)…..
gyuvi 2012.02.28 02:18:10
@ijontichy: Én 1:99 és 0:100 közé tenném :) és akkor nagyon engedékeny vagyok, mert nem számolom be a mínuszokat, amiket a köz ellen tesznek. Az a durva!
Két tévés műsorvezetőt is megszállottan kukkol egy (feltehetően) férfi rajongó, írja a mai Bors. Az interweben fellelhető valahol egy oldal, ahová a beteges lelkületű rajongó nem átall olyan felvételeket feltölteni, amiken főleg Demcsák Zsuzsa lába és Ördög Nóra szoknyás…..
Csak most akadtunk rá, de azért ami fekszik, az nyugszik alapon kimazsoláztuk a fontos infókat a Népszava tegnapi cikkéből, jól jöhet még, amikor példálózni kell az MTVA pénzszórásával. Tehát a napilap három ügyben kért adatokat a közszolgálati médiaalaptól: mennyiért…..
gyuvi 2012.02.21 21:12:50
@mediacapic: Igen, a vadkommunisták túlélésére nem számítottak a zemberek. Ha ezt előre látják, talán lett volna véres forradalom. A főoldalon van pl. várszegigyula őskomcsi: már a 70-es években igazgató volt, 80-asokban MÁV vezér, most a BKV-ból bukik felfelé. Mér nem végzik ki inkább nyilvánosan???

index.hu/belfold/budapest/2012/02/21/felfele_bukik_a_volt_bkv-vezer/