Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tothlaszlo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andrea nem teljesen elégedett esztergomi wellnesshétvégéjükkel. Levele szerint a fűtést csak azután kapcsolták be, hogy megérkeztek, a fertőtlenítő szétmarta a bőrüket, egyéves gyerekük kötőhártyagyulladást kapott, illetve a főnök üzente a pincérrel, hogy a gyerek etetése…..
tothlaszlo 2012.02.03 20:14:06
Csatlakoznék loreee84 hozzászólásához és örömmel veszem, hogy vannak olyanok is, akik nem állnak be mindenféle rosszindulatúskodók sorába és nem csak azért figyelik a blog portálokat, hogy névtelenül másokba belerúgjanak és (gyakran abszolút a személyes tapasztalatok hiányában) gonoszkodjanak. Én személy szerint sosem értettem azokat az embereket, akik mindenféle blogokon vadidegenekkel osztják meg rosszindulatú véleményeiket és gyalázkodnak... Én is gyakran blogolok, de sosem osztok meg olyan tapasztalatokat illetve nézeteket, amelyek mások leégetésére vagy az esetlegesen nálam sikeresebb emberek vállalkozásainak lejáratására szolgálnak. Nem is értem, egyeseknek erre, hogy van ideje és energiája. Végtére is mindegy, ahány ember, annyi nézet, viszont az ilyen ellenséges gondolkodásmóddal ismételten csak arra a közhelyes témára lehet kilyukadni, hogy abszolút ne legyünk meglepve, hogy itt tart ez az ország. Sajnos rengetegen még mindig csak úgy képesek gondolkozni, hogy "Ha az én disznóm megdöglött, dögöljön meg a szomszéd disznaja is!" és ha nekem nem jó, akkor bizony másnak se legyen az.
No, de térjünk a lényegre.
Engem személy szerin azért érintett kicsit érzékenyen ez a téma, mert jómagam a párommal visszatérő vendégek vagyunk a Hotel Bellevue-be. Eddig háromszor jártunk ott és még egyik alkalommal sem ért minket hasonlóan kellemetlen inger... Pláne nem ennyi! Sőt, mi már rokonainknak, barátainknak is bátran ajánlottuk és akik megfogadták a tanácsunkat szintén kellemes élményekkel távoztak. Véleményem szerint a feljebb leírtak meglehetősen el vannak túlozva és számomra abszolút érezhető a "kedves" kommentelőből áradó pesszimizmus. Nyilván, ha valamiben csak a rosszat akarjuk meglátni sosem fogunk elégedetten távozni sehonnan. Mi eddig mindhárom alkalommal nagyszerűen éreztük magunkat. A konyha kiváló, számunkra az ételek választéka is abszolút kielégítő volt és gazdag. A személyzet velünk mindenhol kedves volt és körültekintő, a felszolgálók és a recepciósok egyaránt mosogva fogadtak minket minden alkalommal. Eddig mindhárom alkalommal másik szobát kaptunk, de piszkot és hideget egyszer sem tapasztaltunk. Több 4 csillagos szállodában megfordultunk már, köztük az adott térségben találhatókban is és szerény meglátásom szerint a hotel wellness részlege egyedülálló hangulatú. A szaunákban pedig egyenlőre csak olyan vendégekkel beszélgettem, akik hasonlóan elégedettek voltak mindennel.
Érdekes, de számunkra a legkellemetlenebb tapasztalat a szállodával kapcsolatban maga a látogató közönség, amelynek sajnálatosan nagyobb része(tisztelet a kivételnek) nem éppen 4 csillagos szállodába illő, de azt hiszem erről nem a szálloda tehet.
Végezetül pedig csak egyetérteni tudok azzal a megjegyzéssel, hogy ha az embernek bármi nemű problémája adódik egy szállodában, akkor azt azonnal jelezze a helyszínen és biztos vagyok benne, hogy mindenhol azonnal a megoldásra illetve a kellemetlenség kiküszöbölésére fognak koncentrálni. Legalább is nálam ez mindig működött és ezáltal sokkal gyakrabban távoztam elégedetten bizonyos hotelekből, mint rossz szájízzel.
Nem beszélve arról, hogy megkíméltem magam az olyan hosszú gyalázkodó levelek megírásától, mint ami feljebb olvasható.
A Hotel Bellevue igenis gyönyörű szálloda, csodálatos környezetben és elérhető áron, így én személy szerint csak ajánlani tudom mindenkinek!