Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exterminator

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "trianon-szindróma" ugyan ma is ható jelenség, de magának a békediktátumnak valódi gyakorlati jelentősége ma már nincs. Több mint száz évvel ezelőtt országunk már de facto elvesztette területének mintegy 2/3 részét, a Párizs melletti Trianon-palotában csupán ennek a helyzetnek a de jure rögzítése…..
A külföldi befektetőket egyelőre nem zavarja, hogy mind hangosabb a követelés a Magyarország elleni szankciók elrendelésére. A lengyel jobboldal egyfolytában feszegeti a tisztesség és a szóbeli erőszak határait. A szélsőségesekkel kokettál a kijelölt cseh miniszterelnök, hogy kormányképes…..
Reménytelenül párt kereső, lehetőségek híján Tinderen nagy Ő-re pályázó hölgyek figyelmébe: az álompasi egyszerűen az öledbe hullhat, csak hangosan kell hallgatnod otthon a zenét. Nem hiszed? Mutatjuk a videóban.  ..
exterminator 2017.10.25 22:50:01
A 90 millió az egy szép szám, szebb, mint az a 16 millió, amit az HBO a Trónok harca hetedik évadának nyitórészéről kommunikált. A előbbi az illegális letöltéseket, az utóbbi az HBO-rekordot hozó valós nézőszámot jelzi. A letöltésekbe a MUSO a torrenteket, illegális streameket és a közvetlen…..