Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boloabi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjöttek az olcsó őszi fapados jegyek, a két ultracégnél már hegyekben állnak a 10 ezer forint alatti ajánlatok és 5 ezer alattiból is több ezer van már. Nem a legalacsonyabb katergóriában, de szokatlanul olcsó jegyek tűntek fel Athénba, Barcelonába és Londonba is. Külön…..
Harminc darab húszezres melegíti jobb combunkat a farmer zsebén át. Hűha, mindjárt autónk lesz! Tekintetet hordozunk körbe a horizonton, tippek záporoznak, döntsünk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
boloabi 2012.05.11 11:06:58
@Doubledeceker: Igen, utólag én is láttam, hogy nincs 1.4-es. Ezen visszont meglepődtem, hogy 10 litert fogyaszt, a vele egykorú Opel Astrák, eszik a 7 litert és Máshol ennyit láttam kiírva.

És miért pont 1.8 vagy 2.0-sat vegyek? :)

Hm ilyen nehéz fenntartani, azthittem az Opel Vectra is a "Megbízható" autók között van a cikkben.

Áh így lehet, akkor inkább veszek egy Peugot 205 dízelt magamnak, hétvégén nagy bevásárlást elintézni vele és csá :D
boloabi 2012.05.11 11:11:03
@hummel8: Igen, most nézegetem szét a használatutó.hu-n, és tényleg nem volt 1.4-es. Hát meglepődtem, hgoy 1.6-ban nem ilyen jó. No mindegy... van még időm szétnézni a piacon :) és tovább olvasok és kérdezek a témában :)

Nekem tényleg csak néha kell a kocsi, nagy bevásárlás esetén, havonta 1x-er aztán jól van :D. Úgy is apám használná többet. Magamnak egy kis "tragacs is jó". Nálam tényleg csak az a lényeg, hogy városban elvigyen A-ból B-be és tudjak vele szállítani 50-100kg-ot :D. Meg olcsón fenntantartani.

Opel Vectra meg azért, mert max 3 évig lennék az országban, utána meg a család amúgy is igényt tartana a kocsira... De akkor még szétnézek. Köszönöm a hsz-eket
Orbán Viktor pénteken az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a felsőoktatással kapcsolatban kifejtette: az nem megy, hogy „állami pénzen drága képzésben részesülnek fiatalok, majd utána - érthetően egyébként, a nehéz helyzet miatt - fogják a batyujukat, és ezzel…..