Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cseppszabi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos mindenki fel tudna sorolni idegesítő lámpákat, amik rövid ideig adnak zöldet és sosem sikerül azonnal átjutni rajtuk. Vannak köztük olyanok, amiknél egész egyszerűen nem látni a program értelmét, feleslegesen ad hosszan pirosat, miközben semmilyen keresztező forgalom…..
Az FF fura egy jószág. A megrögzött Ferrari-hívők (akik jó eséllyel nem azonosak a célcsoporttal) legszívesebben helyben eltemették volna, hiszen nem elég, hogy négyszemélyes, de összkerekes is. Innen az FF-rövidítés (Ferrari Four) is. Persze Maranellóban tudják, mit csinálnak…..
Közben az egyik porschés szervezővel beszélgetek, és mondja, hogy van egy kis zűr a visszautammal. Idefelé jövet ugyanis elveszítettek egy autót. Mindenki tudja, ez mit jelent egy Porsche bemutatón: ropira törte valaki. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Markku Alén, 1978 világbajnoka egy Ferrari FF-et tesztelt egy rendes eredi úton, hóban. Alén két hét múlva lesz 61 éves, és tizenegy éve nem aktív versenyző. Úgy tűnik, nem felejtett el mindent. Erről a videóról eszembe jutott, hogy a Ferrari nem raliszűz: a 308 GTB-vel a…..