Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lájk Magazin

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appdroid Tongue Tied 2012.02.11 09:00:00
Kössünk össze két ormótlan, de annál cukibb kutyát a nyelvénél fogva, adjunk hozzá klasszikus platformer elemeket, egy tál minőségi fizikára épülő játékmenetet, öntsük nyakon alaposan lehűtött rajzfilm stílussal, és bumm kész a csokapik Toungue Tied! Azt se tudom, mit…..
Kedvelt scifi-toposz a világégés, kismillió regény, novella, film és sorozat foglalkozott az atomcsapást, vírust, idegen inváziót, természeti katasztrófát átvészelő, hangsúlyozottan maroknyi túlélő történetével, a társadalom újjáépítésével és így tovább. A tévében…..
Appdroid Andru 2012.02.10 16:30:00
Hiába is fájdítom a szívem ezzel a cukiság bombával így péntek reggel, sose lehetne igazán az enyém. És ez nem igazán a 25 dolláros árnak, hanem inkább annak a ténynek köszönhető, hogy amcsi konnektorokba való aljzattal működik csak a drága. Amint az az első képen is…..
Gondoltam megnézem, hogy mennyibe kerül mostanában a fekete piacon egy SII és erre a silány, ámde laikusok számára megtévesztően ható Samsung Galaxy SII remakre akadtam. Az eladó volt olyan pofátlan, hogy simán beleírta a termék nevébe a Galaxy, SII, és i9100 szavakat, úgyhogy…..
Lájk Magazin 2012.02.03 12:17:00
@kennimekkormikk: A DealExtreme nagyon korrekt hely: például ha több dolgot is rendelsz, és valami nincs raktáron, akkor ami van, azt elküldik, majd ha megjött a hiányzó portéka, akkor azt is utána küldik. Postaköltség nemhogy kétszer - egyszer sincs.