Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kts1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Halló, ön özvegy Kovács Lajosné a Rottenbiller utca 88-ból? - Igen, én vagyok. - A kedvenc bankjából telefonálok, és szeretném megkérdezni, hogy jól érzi-e magát Thaiföldön? - Dehát én itthon vagyok Budapesten! Nincs nekem pénzem Thaiföldre utazni.... - Hát, most már…..
Az EU-s agrartámogatási rendszernek köszönhetően az elmúlt évek valódi pénzesőt jelentettek néhány magyar nagytőkés számára. Csányi, Nyerges és Leisztinger érdekeltségei sok milliárd forinttal gazdagodtak, miközben a kis- és középbirtokos gazdákhoz az uniós pénzeknek…..
kts1 2012.05.18 10:24:00
@btomi1980a: Tisztelt btomi!

Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy ezek az emberek viccből pályáznak ezekre a pénzekre, és gazdagodnak ezáltal az én meg a Te kontódra kamat és hitel mentesen?
Kérdésed vagy naiv vagy elvakult, de biztosan nem tárgyilagos. Itt éves és nem száz évre szóló támogatásokról van szó! Ha utána számolsz, akkor talán rájössz, hogy a "mi vérünkből" gazdagodnak (politikai oldaltól függetlenül) és gazdagítják saját pártjaikat!
kts1 2012.05.18 10:43:40
@tothh: Sajnos az elmúlt 23 év demokráciája nem az együttműködésről szólt, hanem a másik kinyírásáról mind politikailag mind gazdaságilag! Sajnos ez van!
kts1 2012.05.18 11:42:27
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Bocs, nem kioktatni akarlak, de a támogatás szót próbáld meg értelmezni, majd gondold végig, hogy akik a támogatás haszonélvezői azoknak szükségük van a támogatásra? Ha a válaszod esetlegesen nem, akkor valószínűleg átgondoltad és módosítod álláspontodat. Támogatni azokat kell, akik nem képesek egy adott célt önerőből elérni! Na ők nem tartoznak ebbe a csoportba!
Ez Zoli kérdése, mivel nem érti, hogy ténylegesen mi alapján büntették meg, hiszen a közterületesek kétféle indokot is felhoztak külön-külön. Szerintem az oldalirányban elfordított tábla alapján már tilos várakozni, csak az a nem derül itt ki, hogy a kereszteződés előtti…..
kts1 2012.05.17 09:41:33
@RaveAcE: "Máshol erre alkalmazzák a piros-fehér szegélykövet, az elég egyértelmű."

Bocs, de KRESZ-ben ezt hol találom? :)
Az Android egyik nagy előnye, hogy rengeteg alternatívát találhatunk a különböző alkalmazásokra. Ugyanakkor ez hátrány is lehet, hiszen nehéz eldönteni, melyiket használjuk. Így van ez a különböző böngészőkkel is. A puding próbája az evés, tartja a mondás. Tehát csak…..