Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Nabro

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nívó Közeleg a fordulat! 2012.02.02 01:51:00
Az elmúlt hetekben szinte minden a kormány és Matolcsy ellen dolgozott. Az adósságválság újabb hullámai nagyon komolyan érintették Magyarországot is, az euró árfolyama történelmi mélypontra süllyedt, ami az államadósságot is újra történelmi rekord közelbe, GDP arányosan…..
dr. Nabro 2012.02.02 20:59:11
@Ben Franklin:

Jajj neharagudj. Lemaradt a lábjegyzet. Én csak palizáltam, ezek valójában Orbán Viktor Miniszterlnök szavai: hu.wikiquote.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor
dr. Nabro 2012.02.02 23:00:37
@nemzetikonyves:

Mint ahogy már korábban írtam, én csak palizáltam, ezek Orbán Viktor Miniszterelnök szavai.

Van még rengeteg hasonló mondása, szemezgess belőle: hu.wikiquote.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor
dr. Nabro 2012.02.02 23:04:32
@nemzetikonyves: Ja igen, a diktatúráról csak annyit:

A nacionalizmus és a politikai demagógia újjáéledését, az autoriter nosztalgia és a politikai szélsőségek fölerősödését tapasztaljuk az egész térségben. Ez az új, a szélsőjobb elvakult, demokráciaellenes erői által szított és a megnövekedett szociális feszültségeket kihasználó radikalizmus rendkívül veszélyes. A radikalizmus ma egészen mást jelent, mint tegnap. A tegnap radikalizmusa a demokrácia kiépítéséért és az emberi szabadságjogokért küzdött, a mai radikálisok pedig megpróbálják lerombolni a demokratikus rendszert.

Aki ma életkörülményeink gyors javulását ígéri, hazudik... Ha szembefordulunk a többpárti parlamentáris demokrácia intézményeivel, akkor helyette valami más fog következni Magyarországon... A parlamentáris demokráciánál csak rosszabb megoldás létezik... a parlamentáris demokrácián kívül minden más rendszer szükségszerűen vezet az egyén szabadságának elvesztéséhez...

Soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar.