Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arpi62

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb két Dumaszínházas távozik a műsorból azok után, hogy nemrégiben kilépett az egyik legismertebb stand-upos, Bödőcs Tibor. Most Lorán Barnabás „Trabarna" és Rekop György távozik a színházból, kimondatlanul mind a kettőjüknek valószínűleg a társulatvezető Litkay…..
A múlt csütörtöki Magyar Közlönyben jelent meg, hogy a költségvetés általános tartalékából a kormány 400 millió forintot ad az NB I-be frissen feljutott Mezőkövesd Zsóry Futball Club Kft. fejlesztésére. A Mezőkövesd társadalmi elnöke Tállai András, a belügyminisztérium…..
Lassan olyan érzése van az embernek, hogy Bajnai Gordonnak lenni manapság kevésbé fájdalmas, mint sajtreszelővel recskázni. Reszelik jobbról mert az kötelező, küllőzik középről, és bizony az ortodox szocilista hívek ha elég bénakacsa módon, de reszelik balról is.  Az…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!    Észak-kelet Magyarország egyik legcsúfosabb közelmúlti történelmével rendelkező városából írok önöknek, ahol a korrupció, a "cimbora-maffia" és az ismerősök ismerősének az ismerőse által szerzett javak és pozíciók már-már…..
arpi62 2013.07.03 11:09:19
@metal: Nem erről van szó.
A multi arcátlan, mértéket nem ismerő profitéhségéről van szó.
A mindenkori magyar kormányok az általuk létrehozott és felügyelt hatóságokon keresztül elsősorban a magyar kkv-kat baszogatja, bünteti, teszi lehetetlenné.
ezen kellene változtatni.
Legyen az ellenőrnek annyi ér a pucájában, hogy a multit is meghurcolja.
Két, egymásnak legalábbis a címükben ellentmondó, nagy vitát kiváltó írás jelent meg múlt héten nálunk, két blogtársunk tollából. Szavazzunk-e jövőre a Fideszre, vagy nem? A hosszú távú kérdés nem ez, hanem hogy ezt a választási törvénnyel bebetonozott…..
arpi62 2013.07.02 13:50:32
Holger Hartland@Holger Hartland:
Valamennyire egyet értek veled.
Szerintem két lehetőség van:
1. senki nem megy el szavazni,
2. mindenki érvénytelenül szavaz.
Ebben az esetben megbukik a demokráciának nevezett katyvasz.
Eddig rendben volnánk, de mi jön utána?
Erre én sem tudom a választ...
Szorítunk annak, hogy "beinduljon a gazdaság" 2014 májusa előtt (most függetlenül attól, hogy a mérvadó sajtó, MN, MH, HV, HT, HTV, MTV, MR szerint be fog akkor is, ha cigánygyerekek potyognak az égből, mert az ilyen be szokott indulni egy kormány számára a választások előtt, és…..
arpi62 2013.06.10 09:34:00
@Rodolfo63: Láttam a grafikont. Köszönöm a bejegyzésedet. Azt is tegyük hozzá, hogy az MNB devizatartalék mellett a Magyarországon működő külföldi leánybankoknak mennyi pénzt fizetünk ki kamat címen.
arpi62 2013.06.10 09:40:59
@Saga: Igen de úgy, hogy amennyiben 5% a GDP éves bruttó növekedése és az éves adósság kamatterhe 6%, mindjárt -1% a GDP bővülés az adott évben. Ezek nem pontos adatok, csak a példa miatt írtam le.
arpi62 2013.06.10 09:42:47
@Tyreo: Természetesen, hisz akkor nincs 2014-es választás megnyerése. elsősorban a nyugdíjasokat kell megnyerni, azok ugyanis 60%-ban "zsebérzékenyek".
Onlinemarketing blog Hahota 2013.06.09 22:46:59
Amikor tegnap este felolvasta a feleségem a "legújabb" viccet a Facebook faláról, akkor jött a felismerés: ha valaki megveszi a nyolcvanas évek népszerű gyerekeknek szóló vicckiadvány-sorozatát, a Hahotát, akkor jópár évre megvan a Facebookos falának a tartalma. Mert lássuk be,…..
arpi62 2013.06.10 08:58:53
Tele van vele az összes híradó: ott van mindenütt, megtekint, tanácsot oszt, vezényel, irányít, vízügyi szakinformációkat olvas fel, kolbászt ebédel és a gát árnyékában kávézik: nincs árvízi hír Orbán nélkül. Micsoda ellenpontja ez a márciusi hókáosznak. Csapataink…..
Meglepő módon csak most derült fény egy idén áprilisi Powerpoint-prezentáció formájában arra a szupertitkos rendszerre, amely lényegében az öszes jelentős internetes cég teljes adatforgalmát képes valós időben megfigyelni. Az amerikai hadsereg részeként működő NSA…..
Tavaly az Orbán-kormány regnálásának első két évét hasonlítottuk össze a Gyurcsány-kormányéval a két ciklus azonos szakaszaiban. Most újra megnézzük, a mindenkori nagyobbik kormánypárt és az ellenzék támogatottságát, a kormányfők népszerűségét, a kormányok…..
sorok között A Bilderberg-lista 2013.06.06 05:20:00
Ezen a héten zajlik a Bilderberg-találkozó az angliai Watford közelében, és már annyira nem titkos, hogy a résztvevők teljes listáját a Telegraph is lehozta. Az Európai Bizottság elnöke, José Manuel Barroso természetesen nem hiányozhat, és Christine Lagarde sem. Lesz ott még egy…..
Pedig már azt hittem, megjött az esze a Debilnek. De szép is volt az elmúlt hónap: eltelt a május a nélkül, hogy elnök úr valami kapitális faszsággal állt volna elő. Az ugyan látszott, hogy fingja nincs a jegybanki növekedésösztönző programról, de legalább olyan emberekkel…..
arpi62 2013.06.06 11:45:45
@Hakapeszi Miki: A cikk jó lenne, ha nem lenne tele mocskos szavakkal.
Ti már nem tudjátok magatokat ezek nélkül kifejezni?
Vagy kényszeretek van ezek használatára?
Netán úgy gondoljátok, így vagányabb az írásotok?
Lurkók: tiszteljétek meg az olvasóitokat, önmagatokat és a nyelvet, amelyet használtok.
Tisztelt Szerkesztőség!    Az én problémám nem egyszerű és nem rövid sajnos. Megpróbálom röviden összefoglalni.  A feleségem több éve egy multinál dolgozik és a karrierje szépen fejlődött megérdemelten, hiszen napi min.10-12 órákat dolgozik. A munkahely miatt…..
„Kevesebb mint fele emberrel fogunk dolgozni"- ígérte még 2010. április 29-én a miniszterelnök. Orbán Viktor szavait a Miniszterelnökség akkori vezetője Varga Mihály is megerősítette. A most már a nemzetgazdasági tárcát vezető Varga saját hivatalával kapcsolatban azt mondta:…..
Feltorlódhattak a számlák a gyárban, vagy az ELMŰ-nél már a 13. havi számlában gondolkodnak? A mai napon (2013.04.26.) a szokásos szerelmeslevél jött az ELMŰ-től. Az eddigi 1, majd 3 csekk helyett most valahogy csak 2-t sikerült küldeniük. Ami a felháborító, az a fizetési…..
arpi62 2013.04.29 15:27:18
@atörökk: Szerintem erre is kellene egy törvény: a számla fizetési határideje: minden hónap 15-e, és még egy: havonta csak egy számla kifizetése kérhető.
A sok "okos takarékosnak" üzenem: "európai árakat" nem lehet kifizetni kelet-európai fizetésekből.
A gengszterváltáskor nem erre szerződött a magyar munkásosztály és parasztság. Átvágták őket a régi-új gengszterek. Mikor fognak a tetteikért fizetni?
arpi62 2013.04.30 11:07:58
@VT Man: nem fűt csak mondjuk a 4 tagú családnak villanybojlerrel állítja elő a meleg vizet. Te mennyit fizetsz havonta? Ha egyedül vagy, netán csak egy kutyád van, valószínűleg ennek a töredékét.
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
arpi62 2013.04.15 14:09:07
@tableno: Jó a cikk. Ő hazajöhet, hisz nincs hiteltartozása. Én már 10 éve fizetem a lakáshitelemet. Ha most félbehagyom, minden elúszik. Minden, amiért eddig dolgoztam, minden, amit anyagiként a gyerekeimre kívántam hagyni.
Abban igaza van, hogy idegenben minden nehéz és mindkét félnek: neked is és az otthon maradottaknak is.
Én 25 évvel ezelőtt egyszer már végigcsináltam. Romániából Magyarországra. Ott "bozgor" = hazátlan voltam. Itt bevándorló, gyüttment. Másodszorra is meg fogom tenni, életem vége felé. Mert meg kell tennem. Nincs visszaút. Jelenleg Magyarországon elfogytak számomra a lehetőségek. Nem vagyok egyedül. Képzettség, tapasztalat, nyelvtudások mind meg vannak, csak a lehetőségek hiányoznak. Ha nem megyek, elúszik a ház, elúszik a gyereke iskoláztatása. Vegyem el a jövőjüket? Van jogom hozzá?
Nívó Közeleg a fordulat! 2012.02.02 01:51:00
Az elmúlt hetekben szinte minden a kormány és Matolcsy ellen dolgozott. Az adósságválság újabb hullámai nagyon komolyan érintették Magyarországot is, az euró árfolyama történelmi mélypontra süllyedt, ami az államadósságot is újra történelmi rekord közelbe, GDP arányosan…..
arpi62 2012.02.02 11:18:11
@anonymand: Te melyik ország állampolgára vagy? Ki teremti elő és fizeti a reggeli friss zsömlédet, tolja alád a busz, villamos, vonat ülését?
Ha magyar állampolgár vagy, kötelezettségeid is vannak. Ja a te fajtád az aki a szólásszabadságot létrehozta fenntartja magának, mert mindenki másnak igazodnia kell, hozzád, hozzátok.
Ki vagy te, aki csak fröcsögsz a magyar nép ellen?
Ha bolsi vagy, megértelek, hisz szovjet csecset szoptál, szovjet ideológián nőttél fel az "internacionalizmus" védernyője alatt magyarkodtál annak idején, közben te voltál a legnagyobb náci hiszen Hitler és Sztálin között nincs különbség: az egyik ultrtajobb a másik ultrabal, de mindkettő tömeggyilkos ideológia megteremtője, végrehajtója.
Ha bipsi vagy, akkor is hiába magyarkodsz, hisz New Yorkban és Tel Avivban vannak a barátaid.
Tudom ki vagy: DÖGKESELYŰ vagy. Pfuj