Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alias30

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hülyeség sokféleképpen osztályozható (mint erre korábban már rámutattam), de amit most szeretett hazánk lakossága bemutat, az bármely kormánynak is becsületére válna. Minden drámában van valami személyes, így ebben is, hiszen úgy keveredtem bele a tegnapi havazásba, hogy…..
Úgy tűnik, maga a Fővezér is személyes kudarcnak érzi, hogy a 450 ezer érintett devizahiteles nagy része magasról  szarik a megsegítésükre kitalált árfolyamgát konstrukcióra. Akárhogy erőlködnek a bankok és a kormány közösen, az érintettek csak nem akarják vállalni az…..
Alias30 2012.12.11 08:45:05
@873ujr3rk: @roka: Az en generaciomban az kapott hitelt, aki becsuletesen dolgozott es papiron fel tudta mutatni a nem keves fizeteset, amit most egy az egyben elvesz az allam. A munkavallalok hm... nem is tudom hany szazalekatol szamold ki. Nem tudom hogy te melyik orszagban elsz, de hidd el mire a te kedves porontyaid felcseperednek kitalalnak valami ujat nem kevesbe kellemetlen atverest. Remelem az utodaid is hamarosan nyakig ulnek a szarban te szemellenzos vaklo.
Pár éve még csak az amerikai filmekből ismertük ezt a furcsa szokást. Tökök és szellemek és gyertyák és jelmezek kavalkádjának gondoltuk. Aztán lassacskán nálunk is elterjedt, most már tudjuk, hogy Mindenszentek előestéjén, vagyis október 31-én ülik meg több országban is a…..
Úgy tűnik, hogy Kim Kardashian tényleg azt akarja, hogy komolyan vegyék a divatvilágában! A középső Kardashian nővér, ezúttal az októberi spanyol V magazin címlapjával próbálkozik, ahol egy Alexander McQueen tollas kabátot visel. Tény, hogy amióta Kanye Westtel egy párt…..
Előre elnézést kérek a normálisan gondolkodó devizahitelesektől illetve mindazoktól, akik rendesen fizetik a hiteleiket, de nem tudok szó nélkül elmenni az ilyen-olyan devizahiteles pertársaságok mellett. A legtöbb ugyanis azt sem tudja mit akar, csak "történjen már valami!" alapon…..
Alias30 2012.09.20 12:15:17
@online távmunkás: haha, igazad van. Az idoerzekemmel lehet gond. 2008 majusban talaltam az ingatlant, de a hitelemet 2008 oktoberere hagytak jova, addig kb. 10 szer elutasitottak, mert nem az atveros konstrukciot valasztottam. Sot plusz ingatlant is kertek, igy sikerult magam eladositani. Szoval nem egy ingatlanra vettem fel, elegendo fizetes es fedezet es kezes mellett, 2 banktol, mert egyszerre nem vehettem fel tobbet 5 millional ami abszurd. A 2009 az a koltozes idopontja, ja es a tervezett csaladalapitas ami termeszetesen elmaradt.
"Az én filozófiám szerint az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Ha van erő, van összefogás, ha nincs erő, nincs összefogás. Ez nem minden országban van így, de ilyen félázsiai származékoknál, mint mi vagyunk, ez így működik" – válaszolt Demján…..
ProgBlog Félázsiai népség 2012.07.26 16:50:09
„Moslék-ország, hajh, cudar ország,Hajh, Hortobágy, zsír-szívű rém;Hajh, Átok-város, Redves-ugar:Piszok-hazám, mit kapaszkodsz belém?” Karinthy Frigyes: Moslékország (az Így írtok ti-kötetből) - 1912   Nap mint nap új információkat árul el önmagáról Orbán Viktor.…..
Alias30 2012.07.27 09:02:34
2012. június 8-án elkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság. Új sorozatunkban szépen sorba vesszük a résztvevő országokat, és mindenfajta feltétel nélkül gyűlöljük őket. Mert mi ilyenek vagyunk, minden ország utálatunk tárgya, pláne, ha EB-n is szerepelnek a köcsögök!…..
Nagyon hálás, felkapott téma lett ez, hogy havi 42-50 ezer forintból meg lehet-e élni. Ti azt állítjátok, nem - Nemzetgazdasági Miniszter Úr és mi viszont azt állítjuk, hogy igenis lehetséges. Hogy ne csaljunk az amúgy rendkívül rokonszenves Nívóékkal ellentétben, mi…..