Regisztráció Blogot indítok
Adatok
melonli

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoffmann Rózsáról egy felvételiző diák édesapja, Keresztury Tibor a litera.hu főszerkesztője írta le véleményét. Ez sokkal stílusosabban és elegánsabban fogalmazott meg sok mindent, amit Hoffmann Rózsáról gondolunk. Az oktatási államtitkár asszonyról, aki diákok tízezreinek…..
melonli 2012.02.02 08:38:31
Sziasztok! Akkor röviden elmesélném az én történetemet is "kedves" Rózsi néniről.

Ötös diplomával gondoltam jelentkeznék mesterfokozatra, január 6-án elutaztam Pécsre, ami nekem 150 km volt. A felvételi előtti tájékoztatón, közölték velünk, hogy nem tudni, hogy elindul-e az általam választott szak, és még azt sem tudják, hogy hány fős keretet tudnak felvenni, ha gondoljuk, akkor felvételizzünk, ha már ott vagyunk! Bementem, és megkérdezték, hogy mi a véleményem a helyzetről.....? Elmondtam, jött a levél rá egy hétre, hogy sikerült a felvételim, maximális pontom van. Örültem nagyon, mire rá két hétre kaptam egy sms-t, hogy nem sikerült bejutnom az általam választott szakra. Ekkor már nagyon mérges voltam, és megnéztem, hogy miért is nem???? Itt vettem tudomásul, hogy el sem indul a mesterszak. Mit tehetek én ilyenkor????

Megvolt a válasz!

Adjam be újra a jelentkezésemet, ami 9.000 forint, utazzak el Pécsre, ami dúrván 10.000 forint, fizessem be a felvételi eljárásra a 4.500 forintot, és még akkor sem biztos, hogy szeptemberben elindul? Ja azt elfelejtettem, hogy álláskereső vagyok, mert 4 szakmával és egy diplomával nem tudok elhelyezkedni! Már azon gondolkodom, hogy külföldre fogok menni, mert itt nincs jövőm, se nekem, se a kislányomnak! Köszönöm szépen Rózsi néni! A kérdésem a következő: nem az én hibámból nem tudtam bejutni az egyetemre, ki fogja nekem visszafizetni a felvételi összegemet?