Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lezland

10 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egy kis nemzetközi botrány Orbán március 15.-i beszéde körül. Volt a beszédben egy rész, melyben Orbán az Európai Uniót Szovjetunióhoz hasonlította (mások szerint nem egészen ez volt a beszédben, de ez most nem lényeges). Tény viszont, hogy erre Barroso a következőképpen…..
Az EU-ban termelői támogatásokkal és szigorú állattartási szabályozásokkal harcolunk a rossz minőségű húsok és élelmiszer-alapanyagok ellen. Már szinte alapvető európai értékké vált a haszonállatok egészsége és jóléte. A jó minőségű húsokért pedig boldogan fizetünk…..
Alig vagyunk túl 2012 első negyedévén, máris összeállíthatnánk egy vaskos dossziét az Internet szabadsága ellen elkövetett merényletekből. A SOPA és a PIPA, az ACTA, és a TPP véget nem érő próbálkozásoknak tűnnek, melyekkel (szerzői jogokra hivatkozva) lobbizó…..
Kijelenthetjük, hogy a briteken kívül a csehek törik a legtöbb borsot az EU orra alá. 2003-ban ugyanis Václav Klaus vette át ország köztársasági elnöki címét, aki kifejezetten ellene van a szorosabb európai integrációnak.  Klaus egy kemény szabadságharcos, a Szovjetunió…..
Tisztelt Simor Úr! Bocsássa meg nekem tájékozatlanságomat a banki témákban, egyszerű emberként valószínűleg egyszerűen fog hangozni a kérdésem is. Tudom, hogy van olyan, hogy jegybanki függetlenség, ami minden bizonnyal nagyon fontos dolog lehet, mivel a múlt heti levelében,…..
Minél messzebb esik a parlament a néptől, annál inkább tojnak a fejükre, úgy tűnik. És itt nemcsak fizikai távolságra, hanem a demokratikus deficitre is gondolok. Görögországgal kapcsolatban egyre általánosabb a nézet, miszerint hiába kapnak újabb és újabb "mentőcsomagot", a…..
Lezland 2012.02.21 17:50:58
@kosher gázkamra, @Gekko: igazatok van, hamarosan updatelem a blog leírását

@Anti Anyag: Kertész idézetét valóban kiragadtam a környezetéből, de úgy gondolom, hogy abban igaza van, hogy még mindig nem tanultuk meg felismerni az ellenséget, zsidózunk, cigányozunk, kapitalistázunk, miközben szépen kifejlődik egy új Szovjetunió ahol ha elkúrja egy nemzet, az így jár mint Görögország.

@Dezsőjóska: tény, hogy gond van a polkultúrákkal. Az EU pedig szerintem rossz irányba sodorja a dolgokat. Nézzük meg, ki lett Olaszország miniszterelnöke. www.euronews.net/2011/11/15/government-sachs-europe-branch/
Kedves Vezetőnk bár titkolni igyekszik azért csak összeszedett egy egészségtelen Kónbendit fóbiát regnálása alatt. Vörös Deni összetiporta a kis lelkét neki, és mikor valamilyen ügy kapcsán eszébe juthat leveri a víz, remegni kezd, és vad csilingelésbe fognak benne a…..
Az elmúlt években tanúi lehettünk, ahogyan USA tömegpusztító fegyverek után kutat és terroristákat üldöz Afganisztánban, Irakban, Pakisztánban és nemzetközi repülőtereken világszerte. A harcot az utóbbiakban olyan komolyan veszik, hogy figyelmen kívül hagyják Thomas Jefferson…..
Ahhoz mit szólnál, ha nem létező törvényekre hivatkozva 10 évre dutyiba zárnának egy szabadnak nevezett országban - hacsak nem fizetsz nekik? És milyen pofát vágnál, ha ezt pont a kormányod csinálná veled? Nem, ez nem Magyarország, hanem Amerika, akiért a harang szól. Ha nem…..
  Éles fordulatot vett a Mandiner által helyszínről közvetített vita az Európai Parlamentben, amikor Neelie Kroes, a Bizottság elnökhelyettese az Európa Tanács ajánlásairól és javaslatairól kérdezte Navracsics Tibor igazságügyminisztert. A szóváltásnak valószínűleg még…..
 12 év börtön, pszichiátriai börtön, munkatábor és 15 év száműzetés. Ennyibe került Vladimir Bukovsky-nak a szovjet rendszerellenessége, többek között az, hogy nyilvánosságra hozta, hogyan kezelték a politikai foglyokat az Szovjetunióban az 50-es, 60-as években. Akkoriban…..
A parlamentet az ókori görögök adták a világnak. Történelme, kultúrája, és igen szigorú szabályai vannak. Az egyik ilyen alapvető szabály a vita vezetőjének (aki a parlament elnöke) pártatlanságát megkövetelő szabály. Az EU-ban ez egészen pontosan úgy működik, hogy ha az…..