Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Tosh

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történetemhez hozzá tartozik, hogy magam is gyógymasszőr vagyok, a főállásom mellett másodállásban masszőrködöm. Minden nap gyakorolom tehát ezt a szívemnek kedves szakmát, mióta elvégeztem az iskoláimat. Tavaly télen történt az esetem, amikor nekem is rengeteg vendégem volt a nyakfájós, derékfájós…..
Peter Tosh 2012.02.01 22:28:39
Jó estét!

A Kollegina párja vagyok és az eset tényleg megtörtént. Csak azért regisztráltam ide, hogy reagáljak pár macskajancsinak akik mindenhol, megbújva frocliznak bárkit.

Ahogy mostanában a blogot olvasom rá kell jöjjek, jó sok beteg állat él a szomszédjaim(ink) között...

Kedves Sudák, kíváncsi lennék, mi közöd van ehhez a gyökér masszőrhöz, hacsak nem te magad vagy itt. :)Ha-ha-ha! Amennyiben igen, az annyira szánalmas, hogy más nem is minősíthetne téged ennél jobban. Ha pedig nem te vagy az, akkor igen beteg az elméd és meglehetősen gyűlölheted a nőket. Nyilván azért, mert valami frusztrál velük kapcsolatban. De hidd el, ez nem segít, fordulj inkább szakemberhez, aki próbál majd segíteni a problémádon és kérlek, ne borzold itt a feleslegesen kedélyeket!

Ahogy nézem többnyire a masszőznek álcázott kurvákkal szerzet, legtöbbször negatív tapasztalatokról lehet olvasni itt. (most már) De, ha valaki Kurvához jár azt néha átbasszák..:) Igaz kedves Szederinda!? Mellesleg kicsit zavaros az okfejtésed, hiszen nem a Kedvesem ment kurvának hanem sok kolléganője, köztük lehet Te is… S bár biztosan jót nevetsz az ilyen szerencsétlen hülyéken akik csak masszírozásból szeretnének megélni happy finish és dugás nélkül, de hidd el meg lehet így is. Igaz kicsit nehezebb és nem árt mellé egy társ aki, szeret...

Ez itt régen egy nagyon jó kis blog volt amit a magatok fajta okos tónik és a sok marha akiket otthon nem cumiz le az asszony tönkre nem tettétek.

Ez egyébként jellemző és nem csak itt, hanem az élet minden területén. Arctalan vagdalkozások, üres szövegelések. Lesújtó helyzetben vagyunk…

Béke!

A bimbócsavargatónak pedig szép napo'kat'...ő úgyis tudja, hogy nem kamu!;)
Jó várakozást NÉPMŰVÉSZETI AGYAGEDÉNYKE!

P.Tosh
Szia Ügyfél! Már régóta olvasom a blogod, és korábban is sokat gondolkodtam azon, ami a "Kóbor farkincák védelmében" post központi kérdése.Mostmár duplán érintett vagyok a témában, mert már két éve járok (ugyanahhoz) masszőrhöz, és az utolsó két alkalom más…..
Peter Tosh 2012.02.01 22:01:28
Szomorú dolog ez, de talán ez a hely nem a legmegfelelőbb az ilyesfajta filozofálgatáshoz...

Röviden összefoglalva:

A levél írója a társadalm(unk)a produktuma. Egy átlagos "mai nő", aki ugyanúgy szereti a sex-et ahogy bármelyik férfi, csak az identitászavara meg fogja gátolni a családalapításban ahogy sok más kortársát is.

Adja az ég, hogy ne így legyen!

Ha valakit érdekel bővebben:

"És legfőképp: mennyire korrekt részemről, hogy én itt élvezkedem a kezei között, és nem nyújtok semmi "ellenszolgáltatást"?"

Már meg ne sértődj kedves szerző a kérdésért, de az eszedbe sem jutott, véletlenül, hogy az mennyire korrekt, hogy amíg te fogdosod másnak a farkát, a palid meg otthon vár? ..és ha rajtad múlt volna úgy megtolnak mint egy Zilt… (Hogy utólag elmondtad amivel a terhet és a döntés súlyát az ő nyakába raktad az talán egy picit szépíti (a te szemedben) a helyzetet, de egy előttem kommentező is feltette már a varázskérdést: Visszafele működött volna???)

Én nem mondom, hogy minden nő ribanc. Mert nekik ugyan úgy jár(na) a "változatos" sex, csak az a baj, hogy pont a nők kardoskodnak az "örök szerelem", a "holtomiglan-holtodiglan" és sok más erkölcscsősz jelszó mellett, pedig (ahogy a mellékelt ábra mutatja) ők sem különbek a Deákné vásznánál. Ami rendjén is volna, ha "eredetileg" nem az lenne a küldetésük, hogy összetartsák a családokat.

A mai világban, ahol hála a tudománynak és a felettébb fejlett agyunknak, mindenről a nők döntenek (hiszen ha egy gyermek érkezése csak azon múlik szedi-e azt a k. gyógyszert vagy sem) hol vagyunk mi férfiak...? Segítek: a tönk szélén!

Vagy tud valaki olyanról, hogy egy nőt (nem tinit) teherbe ejtettek a beleegyezése és tudta nélkül, ami nem erőszak volt? Vagy esetleg, hogy a férfi akarata ellenére ne vetette volna el valamelyik nő az általa nem kívánt gyermeket...?

Lehet itt ribancozni meg hitetlenkedni, de higgyetek nekem ez egy előre megjósolható folyamat kezdeti tünetei. "felszabadult", "egyenjogú" embertársaink nemigen tudnak mit kezdeni az áhított, nagy szabadsággal. Úgy tűnik a Család mint fogalom kihalófélben van. (S vele együtt az általunk megismert „fehér” civilizációnak is meg vannak számlálva a napjai. Az ítélet: Halál. Gondolkodjatok egy kicsit és összeáll az a kép...más népeknél nem „divat” az abortusz, vagy a fogamzásgátlás, a nyugdíjrendszerünk, pedig fogja a fiúk kezét…)

Béke!

P.Tosh