Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dezoxiribóz

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Március elsejével életbe lép a C-lista, amely a szakemberek szerint pozitív hír. Azzal viszont többen nem értenek egyet, hogy a Btk.-ban tovább szigorítanák a drogfogyasztást.  Március elsejével lép életbe a sokat emlegetett C-lista. Ez tartalmazza a bódító…..
dezoxiribóz 2012.02.15 21:34:59
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

"a csapviz is agykarosodast okoz, ha elzarja sokaig az oxigen utjat"

A csapvíz nagy mennyiségben tartalmaz dihidrogén-monoxidot ami nagy mennyiségben fulladást okoz! :-)
comment:com Fizetős lett az es.hu 2012.02.01 16:00:00
Egy véletlennek köszönhetően vettük észre, hogy az Élet és Irodalom online verzióját már nem lehet ingyen elolvasni. Mint megtudtuk, a váltás a lap január 13-ai számától él. Az Élet és Irodalom nyomtatott változatánál 13 forinttal drágábban olvashatják online a…..
dezoxiribóz 2012.02.01 21:35:50
@Gery Greyhound (project ELE^EN): Én végigcsináltam: regisztráltam és átutaltam a pénzt (persze online). Néhány nap múlva működött.
dezoxiribóz 2012.02.01 21:59:48
@trolololol: Alakul!

"A nemzeti minimum, meg európai minimum is szubjektív dolgok."

Egyetértünk.

"Az emberek többsége valószínűleg úgy gondolja, hogy a nácik nem valók Európába manapság, ezért mondhatjuk azt, hogy európai minimum nem nácinak lenni."

Egyetértünk.

"Hogy a nemzeti minimum mi, az messzire vezetne, és nem is kívánok belemenni; mindenesetre egy dolgot leszögeznék, beláthatjuk, hogy van olyan, hogy nemzeti minimum, annak mintájára..."

Nem értünk egyet. Az általad használt "európai minimum", illetve "nemzeti minimum" fogalmak nem ugyanazt a lényeget takarják. Az, hogy a nácizmus elítélése európai minimum az egyértelmű ebben Európában konszenzus van. A "nemzeti minimum" a te szóhasználatodban egy szubjektív fogalom, ami a politikai ellenfél megbélyegzésére szolgál.

"...és nemzeti minimummal kapcsolatos véleményünknek hangot adni csak annyiban kirekesztő, mint amennyire európai minimummal kapcsolatos véleményünknek hangot adni kirekesztő."

Nem, pont azért nem, amit az előbb leírtam. Az európai minimum, illetve nemzeti minimum, a "minimum" értelmében sem azonos fogalmak.
Nagyon jó lenne, ha már itt tartunk, ha a "nemzeti minimum" az lenne, hogy nem rekesztünk ki senkit a nemzetből.
dezoxiribóz 2012.02.01 22:06:47
@the cat: Én sokmindenkire kívácsi vagyok, te nem? Szerintem nem szabad csak egyazon politikai oldal véleményét olvasni. Ha nem mondtam volna még: nem vagyok sem baloldali, sem pedig liberális, de ezekre a véleményekre is kíváncsi vagyok.