Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kirina

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A patak védetté nyilvánítása A Hosszúréti patak Cora mögötti szakaszát helyi védelemre javasolja a Kerekdomb Egyesület. Gyönyörű öreg fűzfákkal szegélyezett patakszakasz húzódik ott. Mivel horgásztavat terveznek az M0 autópálya völgyhídjától az említett…..
kirina 2012.02.01 18:51:02
Tisztelt Képviselő Úr!
Érdeklődve olvastam bejegyzését Pistály jövőjéről, mint "szegénysorsú" helyi lakos.
Köszönjük, hogy ily nagy mértékben aggódik a terület és az itt életvitelszerűen élők sorsáért.
Külön jól esett, hogy diplomás, kormánytisztviselőként, férjemmel és gyermekemmel együtt, megismerhettük, hogy milyen sors vár ránk, ha továbbra is itt élünk.
1983-ban vásárolt telkünk, akkor még zártkert, sosem volt művelésre szánva, most már művelésre szánt terület. Remek, visszalépés...
És igen, várható az elgettósodás, de ezért Önök lesznek a felelősek, akik engedik, hogy az ingatlan árak ilyen alacsonyan maradjanak, utat engedve a városból kiszorított lumpen elemeknek...
Budapesttel és a környező településekkel való összenövés, valóban jogos probléma lenne, ha Törökbálint nem nőtt volna össze már korábban több környező településsel, de nyilván a térképek nézegetése során vagy közlekedésnél, ez elkerülte a figyelmét.
Nem kérünk az Önkormányzattól már semmit, mert Ön és az Önnel együtt gondolkodók (napi politikától és párttól függetlenül) még 20 év múlva is ellenünk lesznek.
Azt szeretnénk, hogy engedjenek minket magunkért felelősnek lenni, és az innen beszedett adókat és járulékokat fejlesztésre fordítani.
Ami pedig az Önkormányzaton lévő kuplerájt illeti, sajnos egyet kell Önnel értenem. Ajánlom figyelmébe a lakcím nyilvántartást, mely ha valóban lenne és a dolgozók kezelni is tudnák, meglepő adatokkal szolgálhatna...
A pistályi lakosok mindig szívesen látják az Önkormányzati képviselőket, hogy megmutathassuk hogyan és hányan élünk itt valójában, de tapasztalataink szerint igen kevesen kíváncsiak erre.
Ha erre jár, jöjjön be nyugodtan, szívesen látjuk egy kávéra, süteményre!