Regisztráció Blogot indítok
Adatok
l.vonrichthofen

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
iftikharblog.co.ccSZEMLEBár Hollandiát a legliberálisabb európai országként tartjuk számon, napjainkban – a francia mintát követve – egy erősen korlátozó törvény megalkotásán és elfogadtatásán dolgoznak a királyság államférfijai. Az ország kormánya nemrég…..
l.vonrichthofen 2012.02.13 20:16:12
@Johnfive:
Inkabb nem, de ez mar a maganszferat surolja.
De: mi itt hozzaszoktunk, hogy ha talalkozunk akkor bemutatkozunk attol fuggetlenul, hogy no-no, ferfi-no, kezet nyujtunk (elfogadjuk azt) es egymas arcaba igyekszunk nezni. Ezt mi igy szoktuk meg itt, Europaban. Ha ez valakinek nem tetszik akkor a meggyozes kovetkezik. Ha ez hatastalan akkor lehet kimenni az irodambol, az orszagbol vagy a kontinensrol is, bar ez az utobbi ketto mar nem az en dolgom....
l.vonrichthofen 2012.02.13 20:02:29
@dr. birca max:
Na itt irogatod azt amit az ismerosod ismerose meselt, de nem tudjuk, hogy ez most neked tetszik, vagy erre vagysz mar itt Europaban is?
En, bar nem vagok fel ra kulonosebben, hogy magyar vagyok, gyakran elmeseltem hollandoknak, akik legalabb annyira kulturrelativistak voltak mint te, hogy mirol szol a deli harangszo, valamint azt is, hogy mig ok a gyarmatok szerzesevel voltak elfoglalva, addig egy kis nep Europaban, Becs elott utjat alta az ottoman birodalom terjeszkedesenek es ezzel alulbecsulten bar, de elerte hogy nyugat-europa ne keruljon iszlam befolyas ala.
Azt is elmondtam, hogy negyszaz evvel kesobb mindez megtortent megis, ha nem maskent,hat ugy, hogy az elso vendegmunkasokat a hatso ajton engedtuk be.
Gondolsz te neha erre amikor a hatalmas szabadsagrol meselsz, mikozben nem veszed eszre, hogy Nyugat-europa kozel negyven even keresztul maga alatt vagta a fat?
Goldsz arra, hogy mit jelent az, hogy par evvel ezelottig a minimalis holland nyelvtudas megkovetelese is szinte bunnek szamitott? Az O kulturajuk gazdagitja a mienket is monndtak annakidejen a zoldliberalisbalosok! Tudod te azt, hogy itt evek ota a legnepszerubb nev az ujszulotteknel a nepessegnyilvantartoban a Mohamed?
A mai napon, 2012. február 10-én, pénteken jelent meg a Malév utolsó hirdetése. Pontosan egy héttel azután, hogy nemzeti légitársaságunk végleg leállt. A Metropol napilap hátsó oldalán található hirdetésen a több, mint 60 éves múltra visszatekintő vállalat dolgozóinak…..