Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BigBeeeee

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Wunderwaffe 2014.12.10 11:11:00
„Ukrajna kérdésében az utóbbi időben pozitív nyilatkozatok hangzottak el. A kormány eddig is megtette, ami szükséges, de nem beszélt erről, mostanában már nyíltan is állást foglalnak.” (André Goodfriend nyilatkozata a Népszavában) Történt, hogy Kr.e 394-ben Marcus Furius…..
Az első bécsi döntésre emlékeztek a DAC ultrái. Elszabadultak a nacionalista indulatok a Facebookon. Érik Szlovákiában is a szkenner, nem bírtak magukkal a Dunaszerdahelyi AC ultrái, politizáltak egy kicsit. A DAC-Senice mérkőzés 38. percében (érted, 1938) molinót feszítettek…..
A hülyeség nemzetfüggetlen állapot: miközben a második Fico-kormány módosítani kívánja azt az állampolgársági törvényt, amelyet 2010-ben ők fogadtak el, a magyar nacionalizmus végleg kanonizálta Lúzernagyit. Itt az idő, hogy a neonáci szlovmagyarok után, megírjam kritikám a…..
BigBeeeee 2012.11.22 00:05:02
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: - "Egy állampolgárnak vannak-e vajon kötelességei?"

Vannak neki. De visszahonosított, határon túli magyarnál csak akkor lépnek érvénybe, ha az illető szabad akaratából vállalja őket. A magyar állam tehát nem ró kötelezettségeket más ország polgáraira. Lehetőséget ad. Persze ezt itt mindannyian tudjuk, ha némelyikünk úgy is tesz, mintha nem volna világos.
Kőszegi Zoltán fideszes képviselő a minap Erdélyben egy beszélgetés közben kérdésre válaszolva azt mondta, akár 8 éven belül is elképzelhető egy felülvizsgálat Trianon ügyében. A Fidesz és a kormány helyesen el is határolódott tőle. A képviselő azóta már magyarázkodik,…..
BigBeeeee 2012.08.17 19:27:58
@Gondolkodni Próbáló Birca: Édesanyád szovjet katonák általi megszánkázása, az volt igazságos alapból!
Miért csak a szlovák médiából lehetett megtudni, hogy a Két Haver néhány kilométer villanyvezetékért, gázcsőért, pár kínai befektető kegyéért kivette az agendából a szlovákiai magyarokat és mindössze a nemzeti futballstadionok építéséről és a fociról beszélgettek…..
      Holnap este hat órakor a Corvinus Egyetemen Bogár László tart előadást . Jogi képviselőnk kérésére nem írom azt, hogy Bogár László a Nemzet Hülyéje. Lehet, hogy gondolom, lehet, hogy nem, sohasem fog kiderülni. A kontraszelektált kommunista…..
BigBeeeee 2012.04.15 20:30:59
@Pásztörperc: Olvass többet abból, amit összehoztok, csak ennyit adhatok tanácsul. Talán összefutsz néhány "zsebnapóleonnal", vagy "gonosz törpével". Erre úriemberként biztatlak.
Ami a véleményformálás szabadságát illeti, egy véleményen vagyunk: mondhat bárki bármit.
Azt viszont, hogy a mai magyar miniszterelnök lelki törpe voltára számos jel utalna, kategorikusan tagadom. Számos bírálója viszont alaposan elbukna egy lelki méretvizsgán, ha tetszik engem érteni.
BigBeeeee 2012.04.15 20:46:12
@Pásztörperc: Ha nem osztozom megvetésedben, gyűlöletedben, eo ipso Orbán-rajongó vagyok?
Kár. Érted.
BigBeeeee 2012.04.15 21:34:06
@Harald Blåtand: Ha dobnál ide valamilyen elérhetőséget tudományos munkáidat illetően.
Csak, hogy ne tapogatózzunk sötétben, milyen magaslatokból szarod le Bogárt...
Nemcsak a magyar borászat, hanem egész Magyarország hírnevét hivatott képviselni a tokaji borok világszerte ismert kitűnő minősége és összetéveszthetetlen ízvilága, amely a természet ajándékaként, az egyedi talajadottságok révén utánozhatatlan kulináris élvezeteket nyújt,…..
BigBeeeee 2012.02.01 17:03:24
@onepeople28:
"Egyébként a 7 szlovákiai település borászainak nagy része mind magyar családból való."

Aha. Sorold őket! Nem érzed kissé komikusnak, hogy a szlovákiai "tokajitermelők" magyar származására vonatkozó bizonyítékként iderakod Jarkát és Jarot? Ők is magyarok, mi?
Az az igazság, hogy Szlovákia soha semmilyen rabolt holmival nem éri be. Mindig újabb magyar javakra ácsingózik majd. Ezt szlovákiai magyarként írom, akit felháborít a szlovák telhetetlenség.