Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viviterrakert

17 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, tudom, a hiúság az egyik főbűn! Ettől még simán úgy éreztem azon az ominózus estén, hogy a csajok rohadt mázlisták. Úgy értem, milyen jó dolog az, ha valakinek a Házisáfrány főzi a vacsorát, ami mellé Édesem adja a valóban lenyűgöző desszertet! Vagy talán…..
viviterrakert 2021.08.25 20:44:18
Reggel főztem ezt a szépséget és elég durvának tartottam, hogy meg is egyem, éhgyomorra. Oké, előtte voltam edzeni, volt már bennem egy fehérje-shake meg pár szem szőlőcukor, de akkor is. Ki hallott már olyat, hogy reggel kilenckor X.Y. alaposan befőzelékezett?! Ugye, hogy normális…..
Gyerekkorom legmeghatározóbb süteményéről van szó. Ahogy jött az almaszezon anyu szinte minden hétvégén almás pitét sütött. Megunhatatlan és abszolút kedvenc volt. Azonban a tészta, amit anyu készített sajnos tartalmaz(ott) vajat és tojást így vegánra váltásom óta…..
Várakozás a fogyasztásig: kb. fél óra Hozzávalók: 3-5 féle (tojás, burgonya, bacon, hagyma)  Én személy szerint hétvégére mindig megunom az átlagemberek életét jellemző hétköznapi reggeliket. Szendvicsek felvágottak, zöldségfélék, müzlik és egyéb pelyhek. Nem látok…..
viviterrakert 2014.10.10 12:46:23
@élhetetlen: Igen, így a legegyszerűbb és a legolcsóbb... De ha már tükörtojás/pirítós ötletek, akkor nekem a csúcs a kolumbiai reggeli (a népszerű Mario Vargas Llosa író könyvéből lopva), ami ugyancsak nem fogyózós, de hétvégékre tökéletes: Felezett sült banán+tükörtojás+pirítós.. Hmm..:-) nagyon jó az édes/sós párosítás..
viviterrakert 2014.10.10 13:16:10
@élhetetlen: Igen, a gyümi/husi kombók is jók, bár én egy ideje húsmentesen élek, szóval marad a gyümi..:-)
Az én kedvencem is García Markez és a Száz év magány, szerintem sokaknak... Hasonló stílusú az általam fentebb említett Vargas Llosa is, pl. A kecske ünnepe. Még film is van -azt hiszem- belőle..
2012.ŐSZ! COSTA BRAVA 3*, 7éj+Teljes panzió: 122.000 ft/2fő!! A csomag tartalma: -7 éj szállás 2 fő részére kétágyas szobában, ***+-os, hotelben Spanyolország, Costa Braván: Malgrat de Mar  településen -büférendszerű teljes ellátással: reggeli, ebéd,…..
2012. ŐSZ ! MALAGAI medencés apartman 3 főre: 99.000 ft!! A csomag tartalma: -7 éj szállás 3 fő részére egy légteres stúdióban, csúszdákkal, medencékkel rendelkező, tágas apartmankomplexumon belül, Costa del Sol, Arroyo de la Miel településen.…..
A csomag tartalma: -7 éj szállás 2 fő részére kétágyas stúdióban (nem medencére néző) RODOSZ szigetén, Faliraki település egy csendesebb külvárosában, 3*-os, családi vezetésű  apartmanhotelben. -Önellátás A stúdió felszereltsége: -fürdőszoba…..
  100% pozitív visszajelzés (adta 260 Felhasználó) Visszajelzés összefoglaló Az utóbbi 7 napbanAz utóbbi 90 napbanÖsszesen Pozitív: 2 (2 adásvétel) 16 (16 adásvétel) 260 (281 adásvétel) Semleges: 0 (0 adásvétel) 0 (0 adásvétel) 5 (5…..
100% pozitív visszajelzés (adta 260 Felhasználó) Visszajelzés összefoglaló Az utóbbi 7 napbanAz utóbbi 90 napbanÖsszesen Pozitív: 2 (2 adásvétel) 16 (16 adásvétel) 260 (281 adásvétel) Semleges: 0 (0 adásvétel) 0 (0 adásvétel) 5 (5 adásvétel)…..
Keresés a leírásban is Részletes keresés Vélemények Felhasználói összefoglalóFelhasználóviviterrakert(260)Regisztráció dátuma:2010/06/04Utolsó belépés:2012/08/14 21:07:39Lakhely:Zala megyeInaktív! Mit jelent?Hasznos linkek A felhasználó összes…..
Nyitólap | Személyes | Eladás | Vateraboltok | Fórumok | Blog | Karrier | Segítség | Mobil | Apród.hu | Lealkudtuk | Grando.hu Üdvözöljük, kedves szpmoncsa (Nem Ön az? Kattintson ide!) Az Ön kosara még üres. | Kilépés Kategóriák…..
2012. NYÁR! Bulgáriai apartman, 4fő/7éj: 71.000 ft! A csomag tartalma: -7 szállás 4 fő részére egy hálószoba+nappalis apartmanban,  a sok extrával felszerelt Nessebar Fort Club apartmankomplexben, a Csúszdaparkkal szemben, 10 perc sétára a parttól, Bulgáriában, a…..
2012.NYÁR! ZAKINTHOS, 4*-os hotel,  All incl/7éj: 138.000 ft   A csomag tartalma: -7 éj szállás 2 fő részére egylégteres stúdióban, ZAKINTHOS szigetén, ARGASSI településen, 4*-os hotelben. -All inclusive ellátás Étkezés:Büféreggeli az étteremben: 08:00 -…..
2012.ŐSZ! COSTA BRAVA, 3*, 7éj+FP: 125eft/2fő!! A csomag tartalma: -7 éj szállás 2 fő részére standard kétágyas szobában, ***-os, hotelben Spanyolország, Costa Braván: Malgrat de Mar  településen -büférendszerű félpanziós ellátás (reggeli és vacsora) a hotel…..
A csomag tartalma: -7 éj szállás 2 fő részére kétágyas szobában, Calas de Mallorca településen, 3*-os hotelben (pontosabban a 3 db ***-os hotelépület egyikében (mindegyik medencéje használható) -All inclusive ellátás (Reggeli, ebéd, vacsora, snack,…..
 A csomag tartalma: -7 éj szállás 2 fő részére standard kétágyas, tengerre néző szobában.  Spanyolország, Costa Braván: Santa Susanna  településen,  -büférendszerű félpanziós ellátás- helyi (spanyol és katalán) illetve nemzetközi konyha A szoba…..
A csomag tartalma:  -7 éj szállás 2 fő részére kétágyas szobában, Görögország, Halkidiki félsziget (Kassandra-ág), Kriopigi településen, 4*-os hotelben. Domboldali elhelyezkedés! Szép kilátás a Kassandra-öbölre. -Félpanziós ellátás A szoba felszereltsége: -Sat…..
A csomag tartalma: -7 éj szállás 2 fő részére egyszerű berendezésű, kétágyas stúdióban, konyhasarokkal Görögország, Halkidiki félsziget (Kassandra-ág), Kriopigi településen, 3*-os apartmanhotelben. -önellátásA stúdió felszereltsége: -légkondi -tusolós fürdőszoba…..
Sziasztok!Szeredainé Pál Móni vagyok. Végzettségem szerint táj-és kertépítész mérnök volnék, akinek így télvíz idején veszettül viszket az ujja egy kis kerti munka után..Hozzá kell tennem, idestova hat éve gyerkőcöket nevelek itthon, és a kerttervezés eddig inkább csak…..