Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vince2008

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Írta: Vaskó Ilona Még reggel fél hét sem volt mikor az ágyam mellett csöngött a vonalas telefon. Anyukám szólt bele zaklatottan, sírós, magas hangon: „Azonnal indulj gyermekem, apád visszaesett az ágyban és nem mozdul, már hívtam a mentőket…”…..
Nos eltelt a hónap, amelyben azt vállaltam, hogy megpróbálom minimálbérből kihúzni. Nincs mit kertelni, be kell látnom, hogy nem sikerült. Az utolsó héten nagyon elszaladt velünk a ló. Igaz ugyan, hogy nem csak a heti megélhetést finanszíroztuk belőle, hanem azért jórészt…..
Vince2008 2012.02.03 08:25:31
@ejszarny:
Mindenki egyforma valóban. Azonban kicsit az dühít, hogy pl. a kórházak olyanokkal vannak tele, akik a kasszába egy forintot sem tesznek. De a kezelésük, "szállásuk", étkeztetésük igen súlyos pénzeket húz ki az állam zsebéből. Nekem nincs időm orvoshoz rohangálni, minden aprósággal. Amikor azonban gericsérvem lett, orvos ismerős tanácsára könyörögtem egy CT-ért (vagy MRI, nem tudom), de az drága mulatság volt. Kaptam helyette izomlazítót és szidást, hogy ezzel ők nem tudnak mit kezdeni, feküdjem ki.
Vince2008 2012.02.03 10:31:46
@lavór:
Köszi, tisztában vagyok vele, hogy ez diagnosztika. Két hónapig kétrét görnyedve jártam, és lehet, hogy műtét is szükséges lett volna. 34 éves vagyok (az eset 3 éve volt), a mai napig nem tudok egy egész éjszakát végigaludni, vagy normál módon felülni fekvő helyzetből. De ez egy másik sztori, nem ehhez a bloghoz tartozik.