Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lencsi.lány

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Soha nem mondtam, hogy következetes vagyok, csak azt, hogy komolyan gondolom."  Sokszor esünk abba a hibába, hogy tudjuk mi is folyik körülöttünk, de néha az események olyan fordulatot vesznek, hogy beáll a teljes nihill. Robban az atom, és a teljes káosz eluralkodik. Ez persze nem…..
 Szeretem a hétfő reggeleket. Mindig megvilágosodom a világ nagy dolgairól, világmegváltó ötleteimet is ilyenkor szeretem szövögetni, aztán meg kisebb-nagyobb sikerrel nekiállni megvalósítani.Folyamatosan törjük a fejünket, hogy mi, miért nem jó úgy ahogy van, legyen ez…..
Érdekes dolog ez a vágjál lyukat a kádba dolog.. Hogy jutunk el addig, hogy a félig tele helyett a félig üres a mérvadó?  Eljutottam, vágtam, hogy mi lesz? Azt csak a jó Isten tudja.. Bár azt mondják, hogy rossz döntés nincs, mert amikor döntünk, mindig a számunkra legjobb utat…..
Maja naptár vége? Közelítő és becsapódni vágyó kisbolygó? Globális klímaváltozás, Holnapután feeling? Nukleáris atomcsapás? Magyarországi télies idő télen államcsődközeli helyzetben? Mindenki kiválaszthatja a neki tetsző alternatívát. Személy szerint olyat szeretnék,…..
Jó múltkor, talán valamikor tavaly nyáron vagy ősszel sikerült magamévá tennem a Rubber című film csodát. A film első képkockáinak monológja adta az ötletet a blogom nevéhez is. Mert csak... Ezért készült a film is, "mert csak" alapon. Művész film, és abban a kategóriában…..
- magyar rémmese - Ha megmondanám, honnan tudom, meg kellene öljem a kedves olvasót. Egészségesebb tehát, ha enélkül is elhiszi: a mese létező önkormányzaton alapul, bármilyen hasonlóság a valósággal hihetetlen, de sajnos igaz. A kedves olvasó még így sincs…..
Lencsi.lány 2012.02.02 13:42:07
 Hát nem.. Írom ezt annak ellenére, hogy az iskolában megtanították, hogy "hát"-tal nem kezdünk mondatot. Annyi téma, ötlet van a fejemben, hogy mivel is kezdhetném blogírói pályafutásomat. És csak ülök a gép előtt, és nézek ki okosan a fejemből. Ebben az ultra modern…..
Blogomnak van-e célja? Jó kérdés.. :) Miért csináltam? A címben a válasz :) Mit fogok ide felrakni? Mindent, amiről véleményt szeretnék írni, amit meg akarok osztani a nagy érdeművel. És ha nem olvassa majd senki? Az sem gond, néha még ez a lehetőség is jobb, mintha a…..