Regisztráció Blogot indítok
Adatok
taa

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két gyereket nevelek (nem Matolcsy miatt született a második), 26.600 forint családi pótlékot kapok. Minden hónap második munkanapján, a bankszámlámra. Nem kezelem külön ezt a pénzt, mindig arra költöm, amire épp szükség van a családunkban. Veszek rajta ruhát, kenyeret,…..
18. éve dolgozom mentális problémában érintett emberekkel. Dolgoztam kórházban, közösségben, állami és civil szervezetnél, az utóbbi években pedig egyetemi oktatóként és kutatóként az átfogóbb szakmapolitikai szinteken foglalkozom a témával itthon és külföldön egyaránt.…..
taa 2012.04.05 16:18:08
@Infomaker: azt nagyon bírom, amikor ilyenekt ír valaki, mintha akár a gyerekvállalás, akár a csóróság, az egy etlen pillanat az életünkből. Képzeljétek el az úgy van, hogy az ember gyereket vállal, aztán eltelik néhány év, amikor a köcsög fidesz miatt még kevesebb munkahely van, megszűnik anyukáé is, apukáé is, az ember csóró lesz, mert közben minden drágább, a gyerek is nőtt kollégista lett, stb. és még hitelt is kell fizetni. Az a fránya gyerek meg még mindig ott van...Na most, hogy csóró lettem, mit csináljak vele??!!!
Több blogot olvastam a napokban ebben a témában, és gyomorforgató az a demagógia és előítélet ami a kommentekben jelentkezik.
Sir Galahad-nek üzenem, hogy én is dolgozom, és az én adóforintjaimból pedig azt a léhűtő bandát fizetik, akik odafent vezetik az orránál fogva a népet. Mélységesen felháborít, hogy a tisztelt képviselő urak, hölgyek is csak kapják azt a pénzt, juttatásként, ellenszolgáltatás nincs mögötte, és még keveslik a disznók. Kapják ők Böskében, és költsék el a barátaiknál.
taa 2012.04.05 16:33:34
@Sir Galahad: akkor, ha "van aki nem erre gondol", akkor ne általánosítson senki.
Svarcenberg: a cím a szegények megalázásáról szól, nem arról, aki kint élt az USA-ban...
Tisztelt Miniszterelnök úr!A minap Ön Jávor Benedek úrhoz címzett nyílt levelet tett közzé, amelyben egyebek mellett azt veti az Önökkel együttműködni nem kívánó frakcióvezető szemére, hogy erkölcsi alapon utasítja el az ellenzéki összefogást, s nyilvánvalóvá teszi, hogy…..
taa 2012.02.02 19:16:21
@Trompf: Hülye te vagy. Nem minősítettelek, pedig lehetne...
És így igaz. Gyurcsány kezdheti így a mondatot. Egyrészt mert ő demokrata, másrészt, mert engedélyt kért tőlem , és én megadtam :)
Nem kell egyébként az LMP-nek foglalkozni semmilyen összefogással, úgyis ugyanolyan rétegpárt, mint az SZDSZ, és úgyis ugyanúgy el fog tűnni a süllyesztőben...