Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hópihécske

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hópihecske Fa ... - vár ... 2014.04.08 17:52:15
. 1, 2, 3... Talán a párom várom Merre kószál nem tudom Vágyik rám ez igazán biztos Érzéki vágy kering benne tuti sok Életed értelmét adja létezésem csak megsúgom  N.H. szerelmet és sok boldogságot                                                …..
Meg - emlékezés ....   Hangod most csak a látszat Nagyon mondanád de ki hall   E mlék néha mégis felbukkan Vajon most mit kit nézel ki tudja   Kedves figyelmet még is szeretnéd Hiába oly hosszú a nyelved ér el nem N.H.     :-)))))))))))) ..
Hópihecske Egy az igazi ... 2014.04.08 13:24:50
                     Egy ...                           Egy az igazi ...                                  Az az egy az igaz ...                                             Minden mi nem hamis ...                          …..
***** ..
Nyakunkon a karácsony és a karácsonyfaállítás. Néhány szokatlan díszt mutatunk meg, hátha valaki kedvet kap és különlegessé teszi fáját. Az első két képen a gömbökbe zárt állatok úgy néznek ki, mintha a Vidámpark Elátkozott kastélyának tükreibe néztek volna bele.A…..
Hópihécske 2007.12.18 13:21:48
A képen látható, nemezelt kavicsokat Dél-Afrikában készítik kézzel egy munkahelyteremtő program keretében. Alapanyaguk 100% merinógyapjú. 5 kicsi és egy nagy 14 dollárba kerül, de a postaköltséget is hozzászámítva jobba megéri rendelni vagy ötvenet. Forrás: Concepts &…..
Hópihécske 2007.12.01 16:44:01
Ezzel a poszttal lerántjuk a leplet a design fogalmának egyik rettenetes árnyoldaláról: engedve az aljas marketingesek zsarolásának a szervilisebb designerek képesek eredendően szar termékeket is szépen megtervezni. A képen látható ülőkád egy fejletlenebb (nem színes)…..
Úgy néz ki, mint egy átlagos és unalmas mobiltartó. De nem teljesen az. Illetve az egyik zsebe teljesen hagyományos. De ha a másikba tesszük a mobilt, akkor elérhetetlenné válunk, mert a zseb valahogy blokkolja a jeleket. Azoknak ajánlott, akik soha nem kapcsolják ki a telefont.…..