Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coffie (törölt)

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggeltől estig hiába vártunk... Tisztelt Praxisblog!    Olvasva mások történetét, én is "kedvet kaptam" hozzá, hogy leírjam a sajátomat, ami így szól:  A barátnőmmel nagyon szerettünk volna babát, sokat beszéltünk róla, hogy milyen jó is lenne ha... fiú…..
Coffie (törölt) 2013.06.15 13:03:30
@IrishOak:
olvasd el még egyszer. én nem szidtam az eü dolgozókat, hanem azt írtam, hogy mindenki szidná őket, és felettük erkölcsbíráskodna, ha nem egy "sima" abortuszról lenne szó. így viszont a posztolóék kapták meg ugyanezt.
tudom, hogy a legtöbb eü dolgozó szívvel-lélekkel dolgozik, de ettől még ők is ugyanúgy ítélkeznek pl egy abortuszra váró nő fölött és igenis sokan emiatt nem végzik akkor ott éppen azzal a beteggel megfelelően a munkájukat. (itt olyan konkrét esetre gondolok, amikor pl direkt nehezen szúrják meg a vénát, had fájjon egy "olyannak" - mert tudok ilyenről)
nem írtam, hogy ne egyenek a nővérek, se azt, hogy ők takarítsanak. nem írtam azt sem, hogy miért nem adtak betétet.

annyit írtam, hogy rohadtul nem kéne erkölcsbíráskodni se a kommentelőknek, se az eü dolgozóknak, mert mindekettő veszélyes (ez utóbbi nem csak átvitt értelemben)
a takarítás nyilván a takarító dolga, nem, nem a betegé! hogy képzeled, hogy a frissen szült nő, (vagy ezesetben a frissen műtött) takarítso egy kórházban, ahol ő az ellátásra szoruló beteg???? ha van rajta betét, ha nincs.
ha pedig vinni kell betétet, vagy bármit, (most ne kezdjünk bele abba, hogy ez sincs így jól...) akkor ennyi idő alatt meg lehetett volna kérdezni, hogy van-e náluk minden, amire szükség lehet, és ha nincs, menjen el a srác és vegyen.
az meg, hogy a várakozás szokásos, attól még elég megterhelő és felháborító is bizonyos szempontból - lehet, ez sem az ottani dolgozók hibája, az viszont már igen, ha nem tesznek semmit azért, hogy ez elviselhetőbb legyen (mondjuk azt mondják az elején, hogy előfordulhat, hogy nagyon sokáig kell várni, vagy ilyesmi, tehát érdemi információt adnak emberi hangon) és ennek pedig a fentebb említett erkölcsbíráskodás az oka ebben az esetben, egyéb esetekben meg valószínűleg a figyelmetlenség.
Praxis Kommentár - Abortusz 2012.11.20 10:45:32
Mert itt most az történt, hogy a törvényhozók meggyilkoltak egy nőt. Igen, meggyilkolták.Mit kellene e helyett tenni? Mert ezt nem. Ész nélkül tiltani, nem. A mai napon új rovattal jelentkezünk. Egyik kedves olvasónk, Helia adta a remek ötletet, hogy a jövőben egyes…..
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
  Az íreket és az olaszokat összehozni a cigányokkal? Hát ez elég meredek. Ez volt előző két posztom kommentjeinek egyik tanulsága. Mi a cigány ebben a képletben? Jelző? Állapothatározó? Vagy a romani nép megjelölése? Talán az összes egyszerre. Ki a cigány, és ki a…..
Sziasztok! Nekem olyan adminisztrációval, illetve területi illetékességgel kapcsolatos kérdéseim vannak, amelyekre még senkitől sem kaptam konkrét választ, bárkinek is tettem fel. A történet a következő: két lakcímem van, egy állandó meg egy ideiglenes (ez hivatalosan a…..
Tejesember egy minőségi termék haláláról értesült közvetlenül a gyártótól. A Homár sajnálatos módon nem is találkozott a termékkel egyáltalán, csak látásból rémlik vmi. Ha van tippük kevésbé szar tejre vagy ismernek egy tuti biogazdálkodást, ne habozzanak bekommentelni.…..