Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ocse

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többen is beküldték a CBA legfrissebb reklámújságját, azzal, hogy "ez most a népszavazási kampány része, vagy csak egy félreérthető reklámújság?" Nyilván nem a véletlen műve, hogy egy héttel a sajnálatos és értelmetlen pénzkidobás/az ellenzéki forradalom…..
Filmdroid Box Office 2007.12.02 20:17:00
Amerikai hétvégi mozis bevételek1. Enchanted/Bűbáj 17 m dollár folyt be a pályafutása második hétvégéjén, már 70 milliónál tart éppen.  Barry Sonnenfeld a producer2. This Christmas 8,4 m dolcsi, már majdnem 37 milliót termelt és 13 millióból készült.3. Beowulf Roland…..
A TV2-höz is begyűrűzött a sztrájk (nem a vasutas, a másik) Persze ezt a tegnap reggeli Blikk-címlap láttán már lehetett sejteni, hiszen a saját unokáját megerőszakoló nagyapa mellett ott virított a Sorozatgyilkosok! cím is, öles betűkkel hirdetve, mennyire rohadék ez az…..
Sikerült végre kiimádkozni az adásokat a technikusokból, és hosszas töltögetés után (próbált már valaki mobilinterneten 7x50 megát feltölteni FTP-re? Na ugye.) elérkezett az ideje, hogy hét (igen, HÉT) új adást megosszunk a lelkes hallgatókkal. A 17. alkalommal főleg a nyári…..
ocse 2007.10.23 11:32:27