Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gorsi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com 48 kínzó kérdés 2008.01.31 15:37:00
A Los Angeles Times szedte össze azt a 48 kínzó kérdést, amire a jónép választ vár, naná, hogy a Losttal kapcsolatban. Tessék már mondani egy másik olyan sorozatot, ami három évad alatt ennyi elvarratlan szálat dobott fel a levegőbe! A készítrők azt mondták, hogy a hátralévő…..
hogyvolt Lost 3x15 - Elhagyatva 2008.01.26 15:23:00
Ott folytatjuk, ahol két hete abbahagytuk, azaz Ádörfalván, ahol Katinka bezárva, Lokkbácsi a faterjával szemez, Dzsekk meg ideges, mert a tengeralattjáróját felrobantotta a kopaszember. Mivel Katinka fejével nyitunk, így egyértelmű, hogy az övé lesz a flessbekk is, kezdjük ezzel.…..
Gázolással nyitunk, jól leolvassuk a rendszámot, aztán Sebastian Stark élvezkedik a padlón. Hiteles, nem mondom, én is valahogy így nyögnék, ha egy ilyen jó bige jógáztatna. De aztán meghallja a hírekben, hogy elütöttek egy lányt, és eluralja a pánik, mert Julie épp arra a…..
Csonka hétnek csúnya berugás a vége, tartja a mondás a debreceni Videó presszóban, de ha valaki más elvek mentén tengeti életét, nézzen mondjuk tévét, rögvest kezdje a Lost aktuális epizódjával, amiben a helyzet tovább fokozódik, és a kopaszember nagyon csúnyán tud nézni.…..
comment:com Drága a sztrájk 2007.11.22 12:05:00
Eddig is tudtuk, hogy munkát beszüntetni nem olcsó mulatság, az 1988-as sztrájk úgy 500 millió dolláros kiesést jelentett a stúdióknak/networköknek, az ideiről az egymilliárdos számot emlegetik, de a járulékos veszteségeket eddig még nem mérte fel senki - eddig. Az LA Times…..