Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hiperaktív

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég ránézni a tévéműsorra, első blikkre el lehet mondani, hogy a mai este egyik legjobb műsora - természetesen a Comment:com szilveszteri műsorán kívül - a Különben dühbe jövünk (RTL, 19:00). Alapfilm, nemhogy a Top10-ben, de a Top5-ben is benne van, alap poénokal, a sör-virsli…..
Kedves Olvasó!Bizonyára te is nagyon várod már a karácsonyt, az ünnep meghittségét, a boldog együttlétet családoddal, szeretteiddel. Ám nem szabad elfelejtened, hogy mindez nem fog sült pulykaként a szádba repülni, a jó hangulatért neked is tenned kell. Nemcsak lélekben, de…..
hiperaktív 2009.12.17 13:00:02
@Victoorius: nem kell túldramatizálni. Novemberben le kell csapni az egyetlen napos-nem esős hétvégére és akkor megcsinálni. Nem hiszem, hogy egy őszi nagytakarításkor megpucolt ablak annyira retkes lenne karácsonyig.
csox Szaloncukorteszt 17 2009.12.17 01:12:00
Ugye senki nem gondolta komolyan, hogy ezt kihagyom? Carlossal végigteszteltünk tizenhetet. Néhány előzetes, közben felmerült és azóta is motoszkáló filozofikus kérdésem: Lehet egy szaloncukor ízét az emlékektől elvonatkoztatni? Mitől szaloncukor a szaloncukor: vajon a színes…..
  Pucér nőkkel hirdetni lakást jópofa dolog, belefényképezni a tükörbe viszont nagyon béna. Legalábbis felöltözve. De mi a helyzet azzal az esettel, amikor az ingatlanos/tulajdonos meztelenül fényképez bele a tükörbe? Amúgy a lakás nem lehet túl kelendő, hiszen az észt…..
hiperaktív 2009.12.17 12:08:54
@Andie: nem biztos, hogy szeretet kérdése. Nyáron a negyven fokban, mikor tényleg még a bugyiból is izzadság (és csakis az!) csurog, akkor nagyon jólesik pucéran tenni-venni otthon.

A hirdetés mikor is adódott fel? Csak nem nyáron? Mert akkor érthető lenne a muksó "öltözete".
hiperaktív 2009.12.17 12:10:27
@DeadBodiesEverywhere: hmm, most elgondolkodtattál :)
Tréfás módját választotta a Citibank a közös számlák társkártyáinak aktiválásához. A tulajdonos beazonosítása helyett olyan adatokra kérdeznek rá, amiket csak a számla másik tulajdonosa ismerhet. Csalni viszont nem lehet, az ügyfélszolgálat besértődött, amikor meghallotta,…..
hiperaktív 2009.12.04 14:07:00
@Judge: Frankón ennyire hülye vagy? nekem csak egy fiam van. A posztíró írt négy kölköt. Csak őt védem, mert én is tudom, hogy milyen nehéz megtalálni azt a tíz percet a bankra.
hiperaktív 2009.12.04 14:09:21
@SXB: oké, egyetértek, nekem is bőven elég az az egy, ami van :) persze, nyavalyogni mindig könnyebb, de azért egy darab gyerekkel intézkedni mégis egyszerűbb, mint néggyel. Erre akartam felhívni a tisztelt ostorozó véleményezők figyelmét.
hiperaktív 2009.12.04 14:12:52
@hagyma: hát akkor sok sikert ott, ahol már tizenegy éve élsz és minden szuperül működik. Ne is gyere vissza, faxnak kell az ilyen hülye ide. A Károlit meg honnan vetted? Neked talán onnan van a semmitnemérő három diplomád? Mert nekem csak egy van, de az a legjobb helyről.
Gyíkarcú.
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!    Tisztelt szerkesztők!   A feleségem kért meg, hogy forduljak önökhöz, mert a gyárban, ahol dolgozik ( nem írok nevet, mert fél)  mindennapos megaláztatások érik a dolgozókat. A művezető egy 50-es, …..
hiperaktív 2009.12.04 00:10:46
@Strici:
mondjál már ilyen "csak magyaroknak" helyeket. Még nem láttam ilyet.
Olyan sincs, hogy magyar óvoda/iskola, csak olyan, ahol egyszerűen kialakult az összetétel. Nyilván, ha van két óvoda és az egyikben többség roma, akkor a romák odaviszik a gyereket, mert ott megértik őket. És pár év alatt kialakul, hogy ki hova íratja be.
Kik nyilvánítják fogyatékosnak a cigánygyereket? Hivatásos, szakmailag elismert pszichológusok?
hiperaktív 2009.12.04 00:14:22
@Strici: jól van na, kicsit félrefogalmaztam. Úgy értettem, hogyha a származásuk miatt itthon nem kapnak munkát (te hoztad fel a munkaerőpiaci hátrányos megkülönböztetést), akkor próbálkozhatnak máshol, ahol ez nem szempont.
A magyar jogalkotás újabb gyöngyszeméről szól a következő bejegyzés. Az tényleg vicces, hogy a november 20-án megjelent rendeletben a határidő november 16-án kezdődik.Tisztelt Zugügyvéd! Cégem vidékfejlesztési pályázatokat menedzsel, európai uniós támogatások…..
Mit tehet a naiv ügyfél, aki új Vodafone előfizetése mellé "bónuszként" megörökölte a szám előző tulajdonosának emeltdíjas javás szexjátékelőfizetését is? Lemondani természetesen nem tudja, hiszen nincs azonosítója, a Vodafone meg majd kivizsgálja az ügyet. És…..
de Sade márki Karfiol 2009.12.03 15:42:00
A középkorú nő enyhén imbolyogva jött ki az áruházból. Rövid terepszemlét tartottam rajta: kopott télikabát, agyonpúderezett arc, tokás nyak, bűzlő kölni, reszkető kéz.Anya, akit utálnak a kölykei. Feleség, akit már nem kíván a férje. Nő, akinek már szeretője sincs. A…..
Bree szeret jó emberként magára gondolni, de amikor az Andrew-féle ügyvéd tájékoztatja, hogy válása esetén a cége fele - sajnos-sajnos, nincs mit tenni - Orsont illeti, rájön, hogy még jobban szeret gazdag emberként gondolni magára, aminke az elintézéséhez nyilvánvalóan nem…..
Varánusz Félhat 2009.12.01 08:00:00
A csapból is Benkő fene nagy vitézsége folyt tegnap. Kit dugott meg a legszínesebben fingó Faszművész? Editet vagy Andit, Andit vagy Editet? Netán mindkettőt? Nagytotálban, hmmm? Csak itt, csak most, csak nekünk tíz után tizennyolcas karikával? Médiatörténelmi pillanat? Renátó…..
Béla naiv fiú. Az, hogy a Praktiker öles betűkkel hirdeti, hogy a webshopjában vett termékeket ingyen kiszálltja, minden normális magyar embernek azt kéne, hogy jelentse, "rohadt sokat fizethetsz, és cserébe meg is alázunk és letörjük az összes padlólap sarkát". Béla…..
hiperaktív 2009.12.01 09:55:56
scsaba1:
igen, van aki ott vásárol, például én, aki nem ismer kiskereskedéseket. Nekem egyszerűbb bemenni a Praktikerbe (vagy OBIba vagy akármelyik nagyáruházba) egy helyen mindent megvenni és egy hétvége alatt felújítani egy szobát a lakásomban.

staropramen kommentjét ajánlom minden kedves "balkáni" hozzászóló figyelmébe:
a webáruház tényleg csak a boltban kóválygás ellen van. Múltkor elfogyott otthon a csemperagasztó az erkély felénél. Ráklikk. a webáruházra, megnéz hogy van-e pont olyan márka (volt), odamegy és megvesz személyesen. Kb. 10 percig voltam bent és nem két órát, mire megtalálom magamtól (mert eladó az persze sosincs).
A webáruház arra is jó, hogy eltetess valamit és később érte menj. Én pl. így szerzek népszerű és hamar elfogyó könyveket. Lefoglalom neten és a személyes átvételt jelölöm be. Ez azért is jó, mert (legalábbis ahonnan én vásárolok) egy hónapom van a termék átvételére, így szabadon garázdálkodhatok a rendeléssel akkor is, ha éppen nincs pénzem.

SLacc: istenkirály vagy. Én is szeretek barkácsboltba járni. Imádom azt az illatot, a hangulatot ami egy ilyen helyet körülleng. Múltkor ülök a metrón kezemben az OBI termékújságja és lapozok, hát nem meglátom hogy akcióban van a betonfúró!!!!! Máris bököm oldalba a férjemet és cicaszemekkel mutogatok a képre, hogy "léci, bébi menjünk el megnézni" :)
Hát istenem! A többi csaj a cipő és táska leértékeléseket nézi, én meg az akciós szerszámgépekre bukok :D

Amúgy Béla nyilván egy gyík, biztos sosem csinált még ilyet és nem tudja, hogy SOSEM vásárolunk a neten (kivéve használt cuccot az aukciós oldalakon).
Akkor bizony nem járja, hogy pont a legifjabbak maradjanak ki a jóból, minden gyerek megérdemli, hogy fanatikus Star Wars rajongóvá neveljék őket. Ehhez pedig nem kell mást tennie a mániákus szülőnek, mint idejekorán különféle Star Wars elemekkel körbevenni a csemetét. A…..
Subba Kínzó kérdés: Vacsi 2009.11.11 10:30:00
Az eheti Hal a tortán brigádból ki baszott be annyira, hogy egyik este lehugyozott a vendéglátó erkélyéről? ..
Critical Miss Gyászmeló 2009.11.11 07:15:00
Tegnap volt szerencsém belefutni egy riportba az RTL-en, ahol elég sok időt szenteltek annak, hogy az emberek szerint egy nő nem gyászolta kellőképpen a férjét. Ekkor jutott eszembe, hogy pont nemrég olvastam cikket, ami a gyásszal kapcsolatos elképzeléseinket módosíthatja egy…..
hiperaktív 2009.11.11 14:45:48
A szó szoros értelmében vett gyász (tehát a szakítást, munka elvesztését...stb most nem nézem) nemcsak alkat, de vallási beállítottság kérdése is.

Indiában örömünnep a temetés nevetéssel, tánccal azért, mert örülnek, hogy az elhunyt egy magasabb létformába távozott, egy élettel közelebb került a nirvánához.

A körforgást tanító vallások (természetvallásokban főleg az indiánok, bennszülöttek, wiccák - tehát a "pogányok" és "boszorkányok" esetében) mindegyikére jellemző az elfogadó hozzáállás, kivéve a kereszténységben, ahol azt tanítják, hogy van ez az egy életed és sem előtte, sem utána nem volt és nem is lesz semmi. A temetésen valójában nem is a halottat siratjuk, hanem magunkat. Férjem nagybátyjának a temetésén az özvegy hangosan jajveszékelt és azt hajtogatta, hogy "mi lesz most VELEM nélküle".

Az sem mindegy, hogy milyen körülmények között halt meg valaki. Egy nagyon öreg valaki, rákos vagy más halálos beteg esetén van lehetőség a felkészülésre (persze így is fáj az elvesztés), a hozzátartozók tudják, hogy szerettüknek nincs sok hátra.
Nyáron vesztettünk el egy családi barátot, aki hasnyálmirigyrákban szenvedett. Ez a kór bizonyítottan gyógyíthatatlan, kemóval is csak az élet meghosszabítására van lehetőség. Két hónapunk volt arra, hogy felkészüljünk a halálára. Sikerült. Nagyon érdekes volt számomra az, hogy egy hétfői napon bekerült az elfekvőbe és kedden este eljött hozzám a lelke elbúcsúzni. Éreztem, tudtam, hogy mindenkit körbejár és elköszön, készül a nagy útra. Három nappal később, pénteken este halt meg fizikailag ......... és engem nem ért váratlanul. Mikor hívtak telefonon, és mondták a hírt csak annyit válaszoltam: "Tudom. Lélekben már kedden elment".

Más a helyzet hirtelen bekövetkező, fiatalokat érintő halálnál. Teljesen egyedi ez is. Egy iskolatársam halt meg autóbalesetben 21 évesen. Mikor meghallottam a hírt azt mondtam: élt ő dupla annyit is az a 21 év alatt, olyan nehéz élete volt szegénynek. Oka volt a korai halálának, mégha nem is ismerjük ezt az okot. El kell fogadni.

Hatvanas nagynéném meg pont az ellenkezője: mikor meghalt a férje, a rövid otthon depizés után elkezdett "élni". Eljárogatott, új fiatalos ruhákat vett...stb. Aztán kijózanodott ebből, rájött hogy ő nem fiatalodott vissza és nekem adta a cuccokat :P De neki ez az életigenlés kellett a gyász feldolgozásához. Most jól van és olyan életvidám, hogy bárki megirigyelhetné.
Új MÁV blog Számla konteszt 2009.11.11 09:44:00
Egyik ismerősöm áfás számlát kért. Ez lett belőle:  Az még oké, hogy nem mindenki tudja leírni az online szót. De hogy a Montevideó-ból Montevidi, és hogy sikerült Vesselényt írni Wesselényi helyett…..
Hogy befolyásolják a gyerekek médiafogyasztási szokásai a fejlődésüket? Milyen hatással van az életpályájukra? Mennyit számít az, hogy gyerekkorban milyen útravalóval indítanak el bennünket? Ezekre a kérdésekre keresi a választ egy a médiában dolgozó olvasónk, na meg arra,…..
Nagyon gyorsan eljött ez a pillanat, itt a vége a sztrájk által rövidre szabott 4. évadnak, ez az évadzáró első fele, ami a -következő résszel egységet alkotva- a sorozat legerősebb fináléja volt. Tessék nagyon erősen kapaszkodni a karosszékbe, továbbá javasolnék némi…..
hiperaktív 2008.12.10 10:25:23
WOOOOOWWWW!!!! Így visszaolvasva még izgalmasabb, mint mikor láttam. Újra megnézném, de együtt a mai résszel.

Annyira várom már a ma este kilenc órát, hogy éjjel House-zal álmodtam. Valami olyasmit, hogy orvostan hallgató vagyok és előadást tart, de valami robbanás történik és mindenkinek ki kell menni az auditóriumból. De közben House elhagyja a cipőjét és én visszamegyek érte, felmarkolom és rohanok ki az egyetem épületéből mielőtt rámomlana, mert már hallom is a nagy robajt, ahogy mögöttem dőlnek a falak és visítanak a szirénák....

.... aztán felébredtem és hallottam, hogy csak a kisfiam dobálja a cumisüvegét, közben kezdő színészek beszédgyakorlatára emlékeztető hangokat ad ki (mamamama, bababababa), monotonon ismételve az őrületig hajszolva szegény anyját :) :) :)
Brrrrr... Rusnya idő van odakint, ha így haladunk, holnap már télikabátban fogok császkálni.Ma egy olyan levelet teszek közszemlére, amely nem a hétköznapi emberek problémáit eleveníti meg, sokan örömmel cserélnénk le rabszolgamunkánkat a levélíró úriemberrel.Természetesen…..
Munkahelyi (T)error Mi újság? 2008.09.16 10:14:00
Még gimnazista koromban jártam egy úgynevezett diákújságíró tanfolyamra. Jó móka volt, nem utolsó sorban pedig kiváló lehetőség az igazolt hiányzásra :-).Levélírónk valódi újságíró, aki bár rendelkezik kellő gyakorlattal, mégsem képes munkát találni. Ma az Ő…..
hiperaktív 2008.09.19 11:33:11
Mr. JP! Csak önmagában az újságírás sz@rt sem ér. Ha csak irkálsz lapoknak, az még semmi. Ha már szerkesztő, riporter és egyebek is vagy, na esetleg akkor leszel újságíró. És is állandóan kattingatok és firkálok, küldöm be újságba, pályázatra... és még meg is jelenik, mégsem képzelem magam fotósnak vagy költőnek/írónak.
Egyébkén meg úgy ahogy van a média és a szórakoztatóipar a leginkább ilyen kinek-a-kije alapú, miért csodálkozol, hogy neked is befellegzett? Menjél el rendes állásba és lehet mellette irkálni, úgy csalódás sem ér annyi, de legalábbis túlélhetőbb, mint a jelen helyzetedben.
Amúgy "szabadúszó" színész vagyok :)