Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasdoki

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fiatalság, öröm, felfrissülés, boldogság, kiegyensúlyozottság. Ezeket ígéri a legtöbb ásványvízmárka reklámszlogenjében. A számok az emberi naivitásról és lustaságról árulkodnak: globálisan 22000 milliárd forintot költünk palackozott vízre évente. Úgy tűnik, a…..
vasdoki 2014.05.28 19:06:47
@Mdavid89: Pont a kancsók és a csap végére szerelhető víztisztítók szerepeltek a legrosszabbul egy ÁNTSZ víztisztító tesztben!
viztisztitos.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1145536
Még a sokkal komolyabb víztisztítók között is kevés, ami tényleg használható. Akkor inkább tisztítás nélkül, esetleg valamivel ízesítve kell inni a csapvizet.
vasdoki 2014.05.29 18:47:03
@PITTA: "baktériumot megemészti a gyomrod..."
Ha ez így lenne, soha nem fordult volna elő ételmérgezés, bélfertőzés, szalmonella fertőzés, stb. Tényleg csökkenti a telepszámot a gyomor savassága, de utána következik a vékonybél, ami meg jó lúgos, segítve a szaporodást. Arról nem is beszélve, hogy a gyerekeknél a gyomor pH csak 4 éves kor körül éri el a felnőttekét.
A KDF meg nehézfémek keveréke, ami tényleg generál a víz átfolyása során olyan mágneses mezőt, ami szintén csökkenti a telepszámot, viszont ez sem teljes, és a fogyasztó nehézfém expozíciója nő. Aztán meg csodálkozik az ember, ha a gyereke tizen-huszonévesen rákos lesz. A KDF a fürdővíz kezelésére lett kifejlesztve, mint például a zuhanyszűrők.
Korábban írtunk már néhány izgalmas és egyben vízen megvalósított művészi alkotásról - ilyen például Robert Smithson csigavonalú hullámtörője -, most jöhet az újabb csomag. A cádizi csap Mielőtt még bárki azt hinné, hogy ez photoshop, a mágikus csapból kifolyó vízben…..
Hogyan takarítsunk meg jelentős összegeket a hiteltörlesztésben, vásárlásban, háztartásban, közlekedésben? Nem kell rosszabb életszínvonalon élni. Egy kis pénzügyi intelligenciával, tudatos vásárlással, odafigyeléssel sok energia és pénz takarítható meg. Fejlesszük…..
vasdoki 2012.01.31 20:12:16
Azoknak akik ásványvizet isznak nagyon jó spórolási lehetőség egy aktívszenes víztisztító. A csapvízből azokat az anyagokat szedi ki, amik az ásványvízben nincsenek, de az ásványi sókat benne hagyja, vagyis ásványvizet készít csapvízből. Ezen az oldalon olyan szűrők vannak, ahol a hatékonyságért fizetünk, nem a reklámokért:
viztisztitos.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1164723
Kicsit nagyobb beruházás, de egy ház felújításának a költségét meg sem közelíti egy vízlágyító beépítése, és hasonló megtakarítás érhető el vele. A mosópor, tisztálkodószerek, és egyéb vegyszerek felhasznált mennyisége és az energia felhasználás drasztikusan csökken, arról nem beszélve, hogy semmit nem csúfít el, és tesz tönkre a vízkő. Nem drágák már azok a vízlágyítók sem, amiknek a vize kiváló minőségű, nyugodtan iható.
viztisztitos.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1153002
Aki nem veti meg a söritalt, jó hír, hogy akár megspórolhatja az elfogyasztott sör árát is, a sörkollektor használatával:
ingatlanmagazin.com/epites-es-felujitas/mire-jo-a-sorkollektor-es-mennyit-sporolhatunk-vele-az-energiaszamlan/