Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lezúzius

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A végtörlesztési hajrá után lecsitulni látszik a devizahitelesekre fordított figyelem a médiában.Pedig a probléma nem oldódott meg. Az adósok többségének nem sikerült kiszállni avészkijáraton, és továbbra is utazni kénytelenek az adósság vonatán. A vonatozás sokaknak…..
Még kellemetlen végzést kaphat a földhivataltól az a devizahiteles, aki lakása eladásával a januári hajrában sikeresen eljutott a végtörlesztéshez. Ugyanis a hatóságelutasíthatja a vevő tulajdonjog bejegyzési kérelmét egy váratlan, értelmetlen éstermészetesen a szakmával…..
Lezúzius 2012.02.07 16:43:12
@Kivlov: Ilyen birkák vagyunk? Ezt meglehet csinálni velünk? Én ezt nem fogom benyelni, oda fogok figyelni, hogy milyen társadalmi szerveződések lesznek és aktivizálódok. Nincs más...szevasztok!
Lezúzius 2012.02.08 17:51:52
Hogyan takarítsunk meg jelentős összegeket a hiteltörlesztésben, vásárlásban, háztartásban, közlekedésben? Nem kell rosszabb életszínvonalon élni. Egy kis pénzügyi intelligenciával, tudatos vásárlással, odafigyeléssel sok energia és pénz takarítható meg. Fejlesszük…..