Regisztráció Blogot indítok
Adatok
myloh

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezekben a hetekben is nagy számban végzik társadalmilag, ökológiailag hasznos, áldozatos munkájukat hazánk erdeiben a magyar vadászok - kiegészülve persze kedves külföldi, elsősorban osztrák, német, olasz barátaikkal. Önként vállalt feladatuk, hogy - csúcsragadozók híján -…..
myloh 2012.01.17 12:28:17
@T mint T: Húú, remélem nem igaz, hogy szakmaszerűen a természettel foglalkozol.
Hogy gondolod a pl. medve betelepítését? Letesszük mondjuk a Börzsöny közepén és lelkére kötjük, hogy te most itt maradsz?

A helyzet az, hogy nem véletlenül nincs medve és farkas is csak ritkán az államhatáron belül, ugyanis amíg az életfeltételeiket nem találják egy adott területen, addig nem is fog megjelenni és ezt nem vadgazdálkodási értelemben értem.
myloh 2012.01.17 15:06:03
@DoubleGrin: Nem kell saját tagság a vadászathoz, sőt a tagságok manapság több sebből véreznek (ugye az irigység, meg közös lónak..., stb.) Hazai bérvadászként egy csomó helyre lehet menni "erdőzúgást" hallgatni és "vadűzni", hogy Széchenyi Zsigmond szavaival éljek. Mivel ez nem a reklám helye, így nem írhatok többet.
myloh 2012.01.17 15:37:20
@DoubleGrin: Írtam többet...:)

Az állomány minőségének javítása és az erdővadeltartó-képességének szabályozása érdekében én majd" minden nap hallgatok erdőzúgást, bár azért elég gyakran van egy kis vadűzés is mellé.
Kedvenc időszak a szeptember, egy jó déli kitettségű oldalon megbújni és hallgatni az erdők királyainak orgonálását, majd rácserkelését, végül bebőgni a bikát.
Olyan jól eltársalgott egymással néhány hardcore autós és biciklis a múltkori nyereményjátékos poszt után, hogy esélyt kell adnom a folytatásra, hátha most kicsit kevesebb indulattal sikerül kielemezni a helyzetet. Már alig várom, hogy valaki megmagyarázza, miért a…..
myloh 2010.07.11 10:24:52
@budospillango: Ha nem lesz megoldás, akkor csak idő kérdése, és tényleg lesz valaki a majomrácson.
Láttam már túlsúlyos villanyszerelőt, vasutast, rendőrt, asztalost, péket...., akkor ezek szerint ezekben a szakmákban, munkakörökben is csak túlsúlyosak dolgoznak..., hm.., értem.
myloh 2010.07.11 11:39:26
@espadazo - Játékbolt:: Való igaz, menni kellett, hogy beérjük, mondjuk nem is libáért vettük a papírt. Ha legközelebb már ésszel jön lefelé - bár az ott tanusított arckifejezés kapcsán nem hiszem - , akkor már megérte.
myloh 2010.07.11 13:38:05
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: A hatályos jogszabályok értelmében nem, nem tekerhet. Ellenben ha az említett módon tud viselkedni és nem akar mindenáron a gallytörőmre költözni, akkor nem fogok utánamenni, nem fogok rendőrséggel fenyegetőzni és nem kérek tőle behajtási engedélyt sem.

Mellesleg ezt valóban nem lehet betartatni, jóformán a nap 24 órájában a tábla mellett kellene ülni, hogy senki ne hajtson be. Ez lehetetlen. Én szimbióta vagyok, de a bringások többsége sajna nem.
Egy hatvanhoz közelítő női vezető szösszenetét targogattam nektek így szombat kora estére, talán lassan hazaér mindenki a naptól barnított - kevésbé szerencsések rákvörös - bőrrel, hogy háboroghasson kicsit. Azt meg lehet ezen, még ha vér nem is folyik végül. Nekem is van…..
myloh 2010.06.19 21:31:32
@szaGértő: Nem igazán értem, hogy a mentalitásodból fakadóan (persze, ha olyan vagy, mint amilyennek mutatod magad) hogy a francba van fegyvertartási engedélyed?

Dudáláskor magadhoz veszed a fegyvert...hm..., rákérdezhetek? Üldözési mánia?
Levélírónk tegnap volt az M5-ös autópályán egy cserbenhagyásos baleset szemtanúja. Az ilyesmi az egyike azoknak a dolgoknak, amire nagyon tudok ugrani, pláne, hogy jelen esetben szándékosan rárántotta a 3-as BMW sofőrje az autóját a szerencsétlenül járt áldozatára, majd…..
Pimasz úr Vasárnap ellenőrzünk 2009.03.25 15:58:01
Furcsa, de mióta napokat volt szerencsém hivatalos minőségben eltölteni a BKV különböző járatain, egészen máshogy figyelem az ellenőrökkel meg a tömegközlekedéssel kapcsolatos híreket. Az ellenőr-balhé – mikor négyen lebuktak, hogy saját zsebre bírságolnak és végül…..
Tegnap olvastam a Belsőségen Rácz Tamás kiakadós posztját, amikor a rendőrautót vezetője igen pofátlan módon parkolta le. Ott legalább állt az autó és nem veszélyeztetett senkint, mint a Bobby Baccala által megírt szituációban. Egy érdekes dolog történt velem ma (10.02)…..
Andrea szeretett volna iskolába menn...Jó napot mindenkinek!Bár nem hiszem hogy aki vonattal jár annak jó. Ezzel az egész szrájkkal csak az országnak tesznek rosszat és a munkába és iskolába eljutókat akadályozzák. A mai napon történt, hogy reggel 5-kor felkeltem hátha beérek.…..
Kössünk végre okos békét! A MÁV álláspontja A VDSZSZ Szolidaritás követeléseinek sem jogi, sem szakmai, sem gazdasági alapja nincsen és a munkahelyek jövőbeni biztonságát veszélyezteti, mindezek miatt nem tudja teljesíteni a MÁV ZRt. a VDSZSZ Szolidaritás követeléseit. A…..
Az Utasokért Felelősséget Érző Szakszervezet délben felfüggesztette a sztrájkot. Addigra a munkába menők ugye már meg lettek szivatva, de még lehetett egy kis PR-stuntot csinálni a sajtóban, miszerint a sztrájkolók annyira jófejek, hogy gondolnak a hétvégére hazatérőkre. Ez…..
Akárhogy számolom, nem jön ki. Mert ugye január 31 napos, február 28, utána március 31, ujjak és ujjközök, ahogy az oviban tanították, kivéve persze júliust és augusztust, mert ugye Augustusnak is ugyanolyan hosszú hónap járt, mint nevelőapjának, Julius Caesarnak. De hát ezzel…..