Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nanirod

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kocsmablog Café Akkord 2010.12.02 23:55:00
Helyszín: 1088 Bp., Krúdy Gyula u. 20. Látogatás: 2010. október 27. 18:05-22:00 Bezárt, megszűnt!  > A hírnév átka, hogy ingyen sörrel vesztegettek – no, nem a személyzet - elfogadtuk. Adatlap Elérhetőség: +36 30 552 9277 Web: http://akkordcafe.hu/Facebook oldal:…..
nanirod 2012.01.31 14:05:50
Meglehetősen régóta jártunk már egy társasággal erre a helyre, annak ellenére hogy az esetek egy részében, még pedig akkor, amikor "Encike" állt a pultban, nem volt a legkellemesebb élmény. Tudniillik, nem egy kedves és barátságos jelenség... főleg nem az egyetemistákkal. De azért szerettük magát a helyet, mert igazi problémánk soha nem volt.
Tegnap este azonban a legbrutálisabb módon lettünk kipenderítve a helyről. Kb 30 ember üldögélt még az Akkordban, és a szokásos rituálé részeként fél 12kor a pultos feljött, h utolsó kör, aki akar még kérni, most tegye meg. Ez mindig így szokott lenni fél órával zárás előtt. Ami viszont nem így szokott lenni: 23:40kor Enci üvöltve jelent meg ismét, és kérdőre vont minket, hogy mégis mi a fenét keresünk még ott. "nem volt elég egyértelmű?" "azonnal takarodjatok!". majd pedig megjelent egy nem éppen kistermetű, (finoman szólva sem) úriember - nem tudjuk, hogy tulaj-e vagy kidobó - és úgy ordítozott-hadonászott-fenyegetőzött, hogy az első percben el sem hittük, hogy ez történik. először lefagytunk, aztán elkezdtünk nevetni, mert "ugyanmár ez nem lehet komoly... ilyen megtörténhet?"
Hát megtörtént, a népes kis társaság perceken belül az utcára került, és persze rágyújtott egy cigire... csak azért is a kocsma előtt. Így vettük észre, hogy hivatalosan mi még 20 percen keresztül bent iszogathatnánk, beszélgethetnénk, csocsózhatnánk (ami külön fájó pont volt a személyzet számára)
Én megértem, hogy "Encike" nagyon haza akart menni... szívesen elkértem volna a panaszkönyvet, jelentettem volna a főnöknek (hacsak nem a szekrénybácsi volt az, mert akkor inkább félek), hogy ugyanmár tessék kirúgni, de "sajnos" ez volt az utolsó munkanapja. Ettől függetlenül, senkinek nem ajánlom a továbbiakban