Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stone Cold

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett a pillanat, amikor az Angry Video Game Nerd végre kiadja azt, ami nálam sosem fog megtörténni. Kiad egy DVD-t! Nagyon ötletes módon karácsony előtt adta ki, és itt meg lehet rendelni. Bevallom őszintén, fogalmam sincs hogyan rendeljem meg, már rendeltem DVD-ket…..
Nem találtam megoldást, föl tudnék robbanni... Nem lett jobb a helyzet, ott fogom hagyni ezt a rémes programot. Természetesen legjobb minőségben voltak csak ezek a hibák (lásd SOS bejegyzés), amint "kiváló minőségre" raktam a beállítást, már egyből ment... A kíváló…..
Stone Cold 2007.11.16 18:59:36
Köszönöm mindenkinek a segítséget, akik írtak a Fraps problémámmal kapcsolatban. Hála a tippeknek, újra felveszi a hangot! Nem értem mi lehetett az oka, hogy egyszerre átállítódott, nem nyúltam hozzá, de ez már nem lényeges.Szóval most, hogy megy a hang, az eddigi felvett…..
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2007.11.07 18:05:00
Tudom, nagy volt a szünet az utóbbi napokban, de annyit elmondok nektek, hogy nem voltam tétlen. SŐT.Egy olyan bestiát fogok "rátok uszítani", hogy ez után senki nem fog már Big Rigs-el jönni...Eszméletlenül munkaigényes volt, olyan hosszú mint 2 videóm, tényleg nem akarom…..
Egy új bug kiadás következik, és szeretném újra tisztázni, attól mert bugokat rakok ki játékokból, nem jelenti szükségszerűen azt, hogy az adott játék rossz lenne. Például ebben az esetben. Csak vicces. ;) Imádnivaló az a természetesség, ahogy ott állnak, és még hátrálnak…..