Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Delaney

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen már tavaly is ajánlgattuk, hogy viseljetek nyáron rövid vagy hosszú nadrágos overállt, akkor azonban még ritkaság számba ment a boltokban a normális fazon vagy különlegesebb minta. Idén viszont már szinte minden márka polcain meg lehet találni egy-egy rövid vagy…..
LifeTILT A Shreddedshian legenda 2012.01.30 21:07:00
Ez a bejegyzés Zyzz Shreddedshianról, egy 22 éves legendáról szól, aki extrém vékony ektomorfként, a világ egyik legelismertebb sportolója lett megmutatva a világnak, hogy igenis bármi elérhető, csak kitartás kell hozzá, akarat, és megfelelő elszántság. Zyzz végérvényesen…..
Delaney 2012.01.31 13:01:45
jajj emberek. undorító materialista felfogásúak vagytok.
Fehér Miklós profi sportoló, ez a gyerek szintén. a harmadik nem tudom kicsoda. mindannyian fiatalon haltak meg és persze a halálukat nem a túlhajszolt életmód okozta. aha. valószínű. szerintetek nincs összefüggés?
ez az ember 22 évet élt és az előttem szóló hölgy azt mondja, legalább boldogan halt meg. szóval te azt mondod drága libuska, hogy a következő képlet igaz az életben: boldogság=tökéletes test. ha ez az egyenlet nem áll fenn, akkor az ember egy rakás szerencsétlenség, nulla értékű, mehet a Dunának vagy amilyen folyó éppen arra kanyarog. tök mindegy, hogy a fejedben mik kavarognak, lehetsz lufifejű is, a lényeg, hogy tökéletes tested legyen, mert különben nem érsz fabatkát sem.
de maradjunk a bejegyzésnél. a fiatalember ha heti 3 alkalommal eddz és fele annyi szart szed be mint amennyit, évekkel hosszabbíthatott volna az élettartamán. jaaaaaaaaa de hogy akkor nem lenne ilyen teste mint a képeken!!!!!!!! bocsánat!!!!!!!!!!!!!!!!!! bocsánat.... az mindjárt más! akkor persze, MEGÉRTE! MEGÉRTE az erőfeszítés, megérte a halál. megérte minden. már csak arra vagyok kíváncsi, hogy vajon, ha most van valahol Ő, akkor mit gondolhat? hogy megérte? most boldog? elérte a célját? és vajon tényleg boldogan halt meg? boldogságot hozott neki az áhított test?
a kedves blogíró ismerte? tudja ezekre a választ?
ja és ha most jön az hogy irigy vagyok vagy ilyesmi, akkor kérdem, mire fel? a koporsójára?????
na mindegy.