Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evet

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dobray, Megadja, Szerető: a velünk élő hősök, akik nem féltek a szemkilövető, kardlapozó Gyurcsány-rendszer idején, és nem félnek most sem kiordítani minisztériumi szolgálati autójuk ablakán, hogy kinek van faszhiánya, ki mit merjen követelni az államtól, hogy milyennek is…..
8ker Lehet(ne) más 2009.11.09 18:27:00
A politika. De tényleg, ha komolyan gondolnák amit mondanak, még hinnék is bennük - de ismét csalatkozni kell.  Kedves Lesley! Hétvégén a Kálvária térről tekertem a körútig a Barosson. Eközben 14 LMP-s "vadplakátot" számolgattam össze (amelyek nem a kijelölt…..
evet 2009.11.09 20:23:23
@[eon]: és arra sincs pénzetek, hogy a fórumon válaszoljatok a kérdéseinkre? Én ezen is elszomorodtam. Nagyon reméltem, hogy ti meglátjátok a lehetőséget, amikor beszélgetni lehet a potenciális választóitokkal, nem csak kinyilatkoztatni, hogy mi is lenne jó nekünk.
8ker Szülinap 2009.11.07 15:10:00
Józsefváros idén lett 232 éves. Pontosan ma.  Az itt élők ugyan Szent Józsefről akarták elnevezni a területet, de Mária Teréziához már úgy érkezett a lakosság kérvénye, mintha a helyiek a császárnő fiáról, II. Józsefről szeretnék elnevezni városukat. Így hát,…..
Ha gyermekünk rajong valamiért, egy meséért, egy mesefiguráért, akkor minden átváltozik. Ő maga és a világa is a mesehős világához képest, azzal összehasonlítva és összeforrva létezik, kap értelmet. Ezért aztán a gyerekek ilyenkor körül akarják magukat venni a …..