Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gáb-orom

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valent Gábor egy személyiségfejlesztő tréner. Igazából a kommunikációfejlesztés érdekel. Nem véletlen vagyok salsatáncos. Már 5 éve profin űzöm. Nem véletlen vagyok tréner. Már 12 éve csinálom. Nem véletlen vagyok reklámszakember. Már 14 éve ez a szakmám. Reklámcéget…..
Szokásom figyelgetni a JED-en az új kiegészítők listáját, mindig van valami csemegézni való. Éshát ki tudja miből lesz a cserebogár. Itt találkoztam a hangzatos "I can. I do" szlogent hangoztató IDoBlog kiegészítővel, ami saját leírása alapján az első natív Joomla…..
Birka nép A birka párzik 2010.05.28 22:18:00
De jó is volt régen, amikor a szülők még azt is eldöntötték, kivel kötheti össze életét a gyerek. De jó is volt régen, hiszen ez a hagyomány évszázadokon keresztül olajozottan működött. Bár kétségtelenül voltak néha zavarok a működésben. Például sokan követtek el…..
Sziasztok!Rengeteg dolod kavarog a fejemben, rengeteg ötlet, rengeteg gondolat, érzelmek garmadája és egy kevés csalódás is, amire bár már a blog indulásakor felkészültem.Őszinte ember vagyok, bevallom a mai bejegyzés visszhangja erősen befolyásolt, mikor ezeket a sorokat írom.…..
Gáb-orom 2012.07.11 19:37:48
Gabriela Cedillo a Transformer 3 forgatásán dolgozott éppen, egészen pontosan egy autót vezetett, ami a háttérben suhant el, és soha a büdös életbe' nem emlékeznénk rá, de szerencsétlenségére balesetet szenvedett, amikor az egyik autó elszabadult és belecsapódott az övébe.…..
Mostanában találkoztam pár emberrel, akik keresik az igazit, illetve az igazira várnak. Azt mondják jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban, és nagyon óvatosak.Én meg azt mondom, hogy jobb egy kapcsolat, mint a nem kapcsolat. De még odáig is elmennék, hogy jobb egy rossz kapcsolat,…..
Egy cimborámmal beszélgettem és a szcientológia technológia alkalmazásáról volt szó, és mondott egy olyat, hogy van egy barátja, illetve volt egy barátja aki a szcientológiát nagyon értette csak másra használta. Pl. így korrigált: "Ez nem volt nagyon ARK-s!"  Neki…..
Most már mindannyian tudjuk, bezárt a tavaly nyáron sikeres Café Puerto (Hajógyári sziget), a helyén már régészeti feltárás folyik, hiszen nemsoká épül a kaszinó- és szállodaparadicsom. Café Puerto, kép a hivatalos site-ról. Hasonló sorsra jutott a keddi bulik helyszíne a…..
salsa Salsa bulik, 2009. április 2009.04.14 17:22:00
Újdonságok áprilisban: Örömmel látom, hogy bővülnek a bulilehetőségek, végre! Remélem, ezek minőségi újdonságokat is hoznak a magyar salsa életbe: Elindult kedden és csütörtökön DJ Enrique latin bulija, illetve Mango Club már szombaton is! A jövőben minden hónapra…..
Gáb-orom 2009.04.24 19:30:31
Nem egyszerű dolog a csajozás. Egy tökéletes randin annyi mindenre kell odafigyelnie a pasinak, miközben úgy kell látszódnia, hogy mindössze magát adja fesztelenül! Folyamatos balanszírozás történik és nem túl erőszakosan, de mégis határozottan kell megtennie azokat a…..
Kikerül valahogy ez is...Itt megnézhető:http://gawker.com/5003867/secret-video-the-scientologists-celebrate-the-birthday-of-the-prophet-tom-cruiseTom táncol és énekel, és nagyon boldog. Ezzel semmi baj nincs.De valahogy az egész nem fér össze azzal, hogy "Tom Cruise csak egy egyszerű…..
Az első randi könnyű és egyúttal nagyon nehéz feladat elé állítja a feleket. A teljes ismeretlenség zavarba ejtő, mert nem tudjuk, hogy milyen reakciókat várhatunk, milyen  témaköröket kerüljünk vagy hozhatunk szóba, viszont oly sok a felfedezetlen terület, a fekete lyuk,…..
Gáb-orom 2008.01.06 04:21:01
Párkapcsolati szakértő vagyok. Most jöttem nemrég külföldi anyagokkal, inditok majd blogot is.

Legnagyobb baja ennek a cikknek a következő:

ez a metódus nem vonzalmat alakít ki, hanem barátságot férfi és nő között. Így a párkapcsolati hatása 1 a 10-hez. Jobb esetben.

Az teljesen oké, hogy a randin a férfi irányit a randin, hiszen neki kell uralnia azt a keretet ami kialakul (vagy sem). A nők nem tudnak felnézni arra a férfira, akik nem tudnak irányítani.

A férfinek először is vonzónak kell lenni, vagy azzá válni. A csajnál el kell érni, hogy úgy nézzen rád, hogy "na végre egy pasi a láthatáron..." Nemcsak, hogy érdeklődő, hanem egyenesen mintha már kezdene szerelmes lenni a pasiba. Egyfajta vágyakozó nézés. Amit ilyenkor még leplezni igyekszik a csaj, de testbeszéde árulkodó.

Aztán jöhet a barátkozós része a dolognak.
Ami itt persze még mindig nem teljesen profi, mert a kérdések nagyon unalmasan vannak feltéve, leírva.

A vonzalom kialakítása félreéthető bókokból, hiteles karakter jó bemutatásából, magabiztos és ugyanakkor pimaszul vicces ugratásokból jön össze. Szerepjátékok eljátszásából, (a csajok ezt imádják)
Fontos, hiteles és elfoglalt karakteres férfi benyomását jól demonstrálni (nem beszélni). Közben átkozottul figyelni a nő nem verbális jeleit, (ahogy a szerző is írta) és (és itt a nagy különbség) ezek alapján reagálni, és nem amit mond.

Ezután jöhet a barátság kialakítása. Ha előbb kezdődik a fenti témák kitárgyalása, akkor barátzónába kerülsz a csajnál. Szexuális érdeklődés nagyon alacsonyan lesz. A szerző korábbi randijai is ezért nem jöttek össze. Gondolok itt a fagyis lány, és a médiás-hegymászós barátnő esetére.

Nem alakítottál ki vonzalmat, ők beraktak egy jó barát (aki meghallgat) kategóriába. A férfi dobozból kiestél, hiába küzdöttél. Vagy akár ők hiába próbáltak küzdeni.

Amikor a vonzalom stabil (5-20 perc jobb esetben), akkor a barátkozós résznél el kell érned, hogy beléd szeressen a csaj. Továbbra is különlegesnek kell lenned (nemcsak tünnöd):
Például ne azt kérdezd, hova utaztál, merre jártál eddig és hova mennél még szívesen, hanem:
"Ha most becsuknád a szemed! Csukd is be! És hirtelen kinyitnád, akkor legszívesebben hol lennél?"

Ezt a csaj meg fogja jegyezni az érzelmiben, ha csak a szokásos sablonkérdésekkel jössz. Max. egy jó beszélgettem egy kedves idegennel érzés jön. És 1 hónap múlva már nem fog emlékezni erre a randira. Fél év múlva már a nevedre sem. Ez van!

Érzékeltetni a csajjal, hogy különleges valamiért számodra. De előtte a csajnál el kell érned, hogy küzdjön érted.

Olyan kihagyhatatlan lépések, amik egy párkapcsolat sikeres indulásakor kihagyhatatlannak tűnnek.

Persze a barátkozós, komfort résznél több randit kell lebonyolítani, hacsaknem olyan vonzalmat nem tudtál kialakítani az elején, ami már feljogosít téged akár aznap a csábításra. Itt is a nőt kell figyelni, és nem verbális jelzéseit.
Mystery amerikai nőcsábász "The Pick Up Artist" című valóságshow-ja után - melyet a VH1 csatornán lehetett követni a nyáron - hamarosan indul az első magyar nőcsábász valóságshow.A show-ba várjuk játékososk jelentkezését. Olyan, elsősorban fiatal…..