Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zengazének

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sóágyon sült csirke. A világ legegyszerűbb étele. Azoknak ajánlom, akik úgy szeretik a csirkét, ha a bőre finom ropogósra sül, és roppant egyszerűen elkészül. A sóágyon sütés egy konyhatechnológiai eljárás, melynek során a só nem fűszer szerepét tölti be, hanem annak hatására különlegesen sül a…..
Tette fel Gergely a címbeli kérdést. Rövid válasz: igen, a hossszú válasz pedig a miértekkel és általános tanácsokkal együtt a poszt alján.  Sziasztok! Bocs, tömör leszek, biztos sok levelet kell átnyálaznotok. Több bejegyzés kapcsán is előjött, hogy netes…..
Komolyan, akarja a pöcsöm ostorozni ezeket a szerencsétleneket nap mint nap, de hát mit tehetnék, ha a Facebookjukon a fenti bejegyzés 11 órával ezelőtt, azaz a hétvégi Forma-1-es futam után keletkezett, és azt reklámozza retroaktív stílben? A hab a tortán persze az, hogy az…..
Vasárnap reggel óriási dolog a Lánchídrádiót hallgatni, legalább olyan felemelő élmény nyújt, mint péntek reggel a Kossuth Rádió szokásos miniszterelnöki mantráját a zene füleinknek életérzés kíséretében érzékszerveink közelébe engedni. Vasárnap reggel Kövér…..
zengazének 2014.01.27 12:00:07
  „A futball olyan, mint a bográcsgulyás. Folyamatosan teszünk bele, sosem veszünk ki, és a végén kész.” (Orbán Viktor) Miniszterelnökünk azt is elárulta egy interjú keretében, milyen a hamis gulyás: az pedig az, amikor kivesszük belőle, amit bele kéne tenni. Most…..
Balog miniszter úr újabb jogalkotási gyöngyszemmel örvendeztette meg a hazai jogtudósokat (meg úgy általában minden adófizetőt), amikor nevét adta a köznevelési intézmények random átnevezéséhez. Szokás szerint visszaható hatállyal. Az intézmények átnevezését a Klebelsberg…..
Ma, azaz 2013. április 30-án jelent meg és holnap, május elsején lép hatályba az a KRESZ-szabályokat módosító kormányrendelet, amely alapján holnap akár már büntethetnek is a rendőrök. Hogy mennyi idő van felkészülni? Egy-két óra, amennyiben valaki rendületlenül böngészi…..
"Magyarország jobban teljesít" - ezt már tudjuk Orbán Viktor évértékelője óta, de ha nem égett volna bele az elménkbe, hát az elkövetkező hónapokban addig fogja belénk sulykolni a kormány, amíg el nem hisszük. Emlékezzünk csak Selmeczi Gabriella szavaira: "a jobboldal gyenge…..
Megalakult a Magyar Felsőoktatási Kerekasztal, a testület tagjai a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), Magyar-Európai Üzleti Társaság, Magyar Rektori Konferencia és a HÖOK. A lojális partnerek bevonása indokolt, hiszen az egész "átalakítás" koncepciójának kialakítására nem…..
„Hogyan lehet megkülönböztetni a lovat és a tehenet? Onnan, hogy a egymás mellé állítod őket, és ami a tehén mellett van, az a ló …”   Valaki már megint komolyan vett egy régi viccet, felfedezte benne az üzleti lehetőséget, aztán megszületett az ideológia is hozzá. No…..
A morgás joga Osztály, vigyázz! 2012.02.04 09:50:00
  „A BKV helyzete miatt átmenetileg zárolják a fővárosi fenntartású iskolák költségvetésének tíz százalékát, emiatt az iskolák már februártól kevesebb pénzt kapnak a működésükre.” (Index, 2012.02.03) A decemberben elfogadott köznevelési törvény alapján…..
   „Az etika csak a társadalom kifogása. Ködös és gyarló.” (Blood Plus c. japán anime)   Kötelező lesz az etikaoktatás az általános iskola első és ötödik osztályában, később pedig felmenő rendszerben mind az első nyolc évfolyamon.  Szülőként mindig is…..